Ti bodo pa jutri, v ponedeljek ali kasneje... Ni vedno isti dan...
Nazadnje urejal/a Jest Ned 25. Nov 2012 07:44; skupaj popravljeno 1 krat
| App store računal preveč?! | |||||
Ti bodo pa jutri, v ponedeljek ali kasneje... Ni vedno isti dan...
Nazadnje urejal/a Jest Ned 25. Nov 2012 07:44; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Moji podatki izgledajo tako:
Iz tega sklepam, da že imam zbrano državo Delaware, a se davek očitno vseeno upošteva, torej mogoče svetujete katero drugo državo? |
|||||
Yazoo City ima kot kaze 7% stopnjo davka... In se kot kaze nahaja v zvezni drzavi Mississippi http://www.sale-tax.com/YazooCityMS In kot kaze se ti je pristelo ravno 7% ... Ker 0,99 + 7% = 1,0593 |
|||||
Sem ugotovil sedaj, da je bil problem pri ZIP code, ker sem na blef vpisal in očitno zadel Mississipi, čeprav je bil tam izbran DE, tako da sem popravil in bom videl pri naslednjem nakupu, če bo ok.
Hvala vsem za info! |
|||||
No pa so mi pobral za GTA 3 čeprav ne isti dan. Hvala bogu da nisem potem še kaj kupoval da mi je še zmeri ostalo za Vice city 6 decembra. _________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
mene pa zanima, če sem prav slišal da je itunes acc free, ko pa sem se registriral in vpisal svoje podatke, podatke od kartice, mi pa je vzelo če se ne motim 1,89eur, sem prejel na telefon sms od banke.. katero državo je pa pametno izbrati zaradi tega davka..
|
|||||
to ti kao vrnejo cez en teden. je samo neko zacetno zavarovanje. vsaj tako pise na forumu
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
Ja že 100 krat povedano.. Znesek se samo rezervira.. In se vrne lahko že čez nekaj dni ali pa čez en teden.. Odvisno tudi od banke..
Se preveri da ima kritje. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |