Živjo,
Pravkar sem na iPadu kupil aplikacijo, ki ima ceno 0,89€, obračunalo mi jo je pa 1,98€!??
Mi lahko kdo svetuje, kako to "razrešim", da se ne bom predolgo motovilil po navodilih...
Hvala
Lp
| App store računal preveč?! | |||||
Živjo,
Pravkar sem na iPadu kupil aplikacijo, ki ima ceno 0,89€, obračunalo mi jo je pa 1,98€!?? Mi lahko kdo svetuje, kako to "razrešim", da se ne bom predolgo motovilil po navodilih... Hvala Lp |
|||||
Simpl... globoko zadihaj, počakaj in čez par dni ponovno poglej stanje na računu.
|
|||||
Ok, if you say so.
A majo mal zbrke? |
|||||
če si prvič kupoval, ti "odtegnejo" cca 1€, da preverijo če ima kartica kritje. Vbistvu je to samo avtorizacija, ki se sprosti v roku enega tedna in takrat dobiš denar nazaj na račun.
|
|||||
Mah ne.. Imam nabavljenih app vsaj za 150€.... Zato mi je bilo čudno.. Mi je pa postavilo prej opozorilo, da moram zaradi checkinga ponovno vpisat security code od kartice..
|
|||||
skoraj sigurno gre za ponovno preverjanje.
|
|||||
Pri vsakem nakupu (vsaj zadnje čase tako opažam), najprej naredijo rezervacijo (ki je minimalno 1.98€) in čez nekaj dni se zadeva uredi.
|
|||||
Tako preverjanje se dogaja pri menjavi iNaprave ali menjavi kreditne kartice.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ni res. včasih se pojavi kar tako.
|
|||||
Pozabil dodati "ponavadi" dogaja ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
tako pa bo ja
|
|||||
Kot je Puck0 rekel ko dostopas iz druge inaprave .... Nic ni kar tako... |
|||||
bo držalo, ja, ker sem zamenjal iPad..
|
|||||
V US storu so vse cene brez davka? Ker ob nakupu angry birdsov star wars (0.99$), so mi z računa vzeli 1.06$. Če ja, se lahko prestavim v katero drugo državo, kjer ni davka oz. je manjši, ali ne morem storiti ničesar.
|
|||||
Ja... tam so cene brez davka. Tudi prestaviš lahko naslov... ampak moraš prej sprazniti stanje.
|
|||||
Odgovor na obe vprasanji je DA ... |
|||||
Ker se "seli" znotraj U$A, se mi zdi, da ni potrebno sprazniti racuna ... Tukaj je to uspesno izpeljal grizli123 >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=321066#321066 Nazadnje urejal/a Jest Sob 24. Nov 2012 19:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ja prestavil bi se le po USA in to nekam, kjer ne vzamejo provizije pri vnovčitvi gift cardov, ter kjer je najmanjši davek oz. ga ni. Torej kaj priporočate kot moje novo bivališče?
|
|||||
V zvezni državi Delaware ni davka.
|
|||||
Meni pa na slo računu danes sploh niso utrgal za GTA3 ceprov stane okoli 5€ Hvala apple
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |