Že v naprej se zahvaljujem, hvala.
LP, Matevž
| Odklep iPhone 3GS na iOS-u 6.0.1 | |||||
Zdravo, imam en problem. Vedno ko sem telefon priključil z računalnikom in sem prižgal iTunes mi je iTunes predlagal posodobitev telefona na 6.0.1. Ker se ne spoznam tako veliko na to sem telefon posodobil. Ko pa sem telefon priključil sem moral vstaviti sim kartico od AT&T, ki jo sicer imam. Ko sem vse zrihtal in prišel do home screen-a sem vstavil slovensko SIM kartico od si.mobila in vpisal svoj PIN mi ni našlo signala oz. mi zgoraj piše No service. Zanima me če se kdo spozna na to in če mi bi lahko kdo prosim pomagal.
Že v naprej se zahvaljujem, hvala. LP, Matevž |
|||||
Lahko das gor baseband od iPada in tethered jailbreak in ti ne bo delal gps , lahko ti pa zrihtam tovarniski odklep.
|
|||||
Mi znaš razložit kako se to naredi? GPS-a tako ne uporabljam in mi je vseeno zato. Ostalo bo vse delalo?
Hvala |
|||||
Lahko pa naredi downgrade basebanda na verzijo, ki se jo da odkleniti
|
|||||
Si preprican? Kolor vem, je to "misija nemogoce" |
|||||
in zakaj ne ?
prvo nalozi ipad BB pol downgrada na 4.1 ki ga apple se podpira - ne rabis shsh-jev in potem prek redsnowa downgrade BB ko to naredi dobi bb 5.14.04 se mi zdi ki se ga pa da odklenti. ce ima slucajno shranjene shsh-je pa lahko nadgradi nazaj na 5.1.1 in si odklene in jailbreaka brez problemov. vse deluje sem na svojem iphonu ze to naredil |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |