| Macbook Air 2012 | |||||
Včeraj dobil MBA 2012...amazing!
_________________ Lp, Nejc Šikman iMac 27" i7 2.93 GHz Macbook Air i5, 1.8 GHz iPhone 4 16 Gb iPod Nano 8gb |
|||||
Top. |
|||||
Je, ne?
|
|||||
Lepo, lepo Nazadnje urejal/a iDejanP Tor 16. Okt 2012 21:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
|
|||||
Dva vprašanja:
1) Ali ste se tisti ki delate vsakodnevno z MacBook-i povsem navadili delati s trackpad-om namesto z mišjo? 2) Kot vidim je Macbook Air na Amazonu precej cenejši: http://www.amazon.de/Apple-MacBook-MD231D-Notebook-Flashspeicher/dp/B008ATNHJY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1352486620&sr=8-1 V čem sem na slabšem, če ga naročim na Amazon-u? |
|||||
jaz vedno uporabljam trackpad, pa sem na začetku kupil brezžično miš zraven - to uporabim samo, kadar igram kakšne špile.
|
|||||
Ko se navadiš na trackpad, miške skoraj ne pogrešaš, redko uporabljam Magicmouse
_________________ PP |
|||||
1. sem se navado z trackpadom, včasih ko se spomnim uporabljam tudi miško 2. tipkovnica, morda polnilec (če je ameriški ali britanski amazon?) |
|||||
Evo, to ti je prava cena. Ne pa tle v SLO po 1309. Kot da smo Monte Carlo Če je nemški amazon je po vsej verjetnosti nemška tipkovnica. Amazon uk je verjetno INT. Vprašaj amazon... |
|||||
mislim, da je sedaj v BB -50EUR ali celo -60EUR na ceno 1309EUR...
|
|||||
Ja sem videl. 1259€, ampak to je še vedno precej dražje. Ne vem kaj je s temi cenami v SLO. Še dobro, da je konkurenca po EU in v SLO |
|||||
Sem zdaj na hitro pogledal druge premium resellerje, še vedno 1309€.
Če pa so ponudbe tudi čez mejo v Avstriji: http://www.mcshark.at/home ali pa tole http://www.mcshark.at/backtoschool Že tako je brez popustov cenej kot v SLO. |
|||||
trackpad je za navadne stvari čisto super. Ampak če z računalnikom delaš kaj takšnega, potem veš da je brez miške ne moreš, saj nekatere stvari grejo z miško veliko hitreje
|
|||||
Kaj pa tisti samostojni trackpad - ali lahko nadomesti misko pri resnem delu? |
|||||
mene je bolela roka ker na miški lahko počiva na trackpadu pa ne. sem prodal po enem tednu, ampak 100 ljudi 100 čudi.
|
|||||
Jaz mam oboje.. na MBA uporabljam sicer samo trackpad, ki je pač že vgrajen, na iMacu pa uporabljam miško, ker si vseeno hitrejši in natančnejši pri delu, kot pa z tistim samostojnim trackpadom.. Tega uporablam samo ko sem na pojstli in hočem štrcat po računalniku (v primeru da gledam film itd..)
Lp, N _________________ Lp, Nejc Šikman iMac 27" i7 2.93 GHz Macbook Air i5, 1.8 GHz iPhone 4 16 Gb iPod Nano 8gb |
|||||
Če kupuješ Amazon.de še ne pomeni, da je prodajalec iz Nemčije. Če pogledamo malo po ebay.de so kupci lahko tudi iz USA. |
|||||
Saj tega ni nobeden trdil. Potrebno je vedno pogledat kdo je prodajalec. Jaz kupujem samo, ko je prodajalec amazon.de. Je pa amazon precej drugačna stvar kot ebay.de. Odvisno kakšnen status ima prodajalec na amazon.de. Če kupiš od tretje osebe, ki ima ustrezen status (poglejte si na amazon) vse svoje zahtevke urejaš prek amazona... Tukaj ni nobenih skrivnosti, je vse v politiki poslovanja jasno navedeno. |
|||||
Je pa še nekaj, ti bo "evropski zakonodaji" tudi če je prodajalec iz ZDA lahko po EU zakonih in pred sodišči v Nemčiji oziroma v Sloveniji uveljavljaš svoje zahtevke. Naj me kdo popravi, če se motim...
Se pa ebay ne da primerjati z amazon... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |