Cena je bila 12,90€ + 1€ postnine ...
eBay link >> http://goo.gl/AyCWC
Nazadnje urejal/a Jest Pon 11. Mar 2013 13:01; skupaj popravljeno 1 krat
| iPad mini ovitki in torbice | |||||
Sem v nedeljo zvecer narocil ovitek preko eBay-a iz Nemcije in danes je ze pri meni
Cena je bila 12,90€ + 1€ postnine ... eBay link >> http://goo.gl/AyCWC Nazadnje urejal/a Jest Pon 11. Mar 2013 13:01; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Brez zamere, sam je pa grd tale ovitek.
Je pa zadeva dobr zaščitena. Nazadnje urejal/a macata Sre 07. Nov 2012 15:55; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
edin malo debel je potem v tem ovitku
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Odlično. Se lahko naredi tema ipad mini ovitki in se prestavijo posti tja?
Napišite še kako se obnesejo ovitki. Old Snail (na etsy) sleeve zgeda zanimivo. |
|||||
Meni je OK ... bolj se mi gre za to, da je zasciten, ker bo sel verjetno kmalu v prodaju, ko dobijo Cellular verzije... in ne bi rad, da se vidi sledove uproabe
|
|||||
Se mi zdi pa da je ovitek zelo poceni
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Ma ja. Sicer nimam nobene iOS naprave, samo bi jih verjetno tudi basal v neke robustne zaščite. |
|||||
Nevem... raje niti ne probavam tega... Z "drop testi" se ukvarjajo drugi |
|||||
haha bolš da ne
|||||
![]() |
|||||
tole pa zgledaa hudoooo
|||||
Izgleda OK... ampak zasciteno je pa tam, kjer je najmanj obcutljiv
Drugace pa tako strasno debel tudi ne pride s tem ![]() |
|||||
ja ubistu smart cover samo display zaščiti ostalo pa ne
Kaj pa teža? _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Teža je dobrih 100 gramov ...
|
|||||
zaenkrat ga nosim tudi v temle bagiju.. če ga odlagam kam je za podlago uredu. sicer pa še iščem pravo torbico zanj.
![]() |
|||||
Ve mogoče kdo če se v sloveniji ze kje dobi kaksen case, cover ali pa folija za minija?
Hvala |
|||||
Pozdrav,
na voljo bo "Hardbook case" znamke Spigen SGP. Narejen iz eko usnja, zaščita spredaj in zadaj ter stand obenem. Na voljo v več barvah, seveda tudi v beli in črni. Ta teden dobivam vzorce cena bo predvidoma 38,00 eur. Po slikah zgleda zelo kul, bomo videli kako bo v živo. |
|||||
A ta smart cover mini ga dobr zavaruje ker ga mislm uzet skupi z minijem za black friday iz amerike
|
|||||
ubistvu pri coverju negre toliko za zasčito ampak bolj za uporabnost, olajšanje, namen pri uporabi ipada.. |
|||||
Javi! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |