Fantje,
iPhone 3Gs padel po tleh: posledica sesuto steklo in ekran se ne odziva... Če "telefon" pokličeš, se sliši, vse lepo pokaže, samo ekran ne deluje...
Je dovolj, če bi menjal digitizer in steklo?

| iPhone 3Gs padel po tleh | |||||||

Fantje,

iPhone 3Gs padel po tleh: posledica sesuto steklo in ekran se ne odziva... Če "telefon" pokličeš, se sliši, vse lepo pokaže, samo ekran ne deluje... Je dovolj, če bi menjal digitizer in steklo?  | 
	|||||||

Hej. Prodam 3GS ekran za 40 EUR. Sporoči, če si zainteresiran. lp 

| 
	|||||||

Ekran deluje ok, samo touch se ne odziva vec...   

| 
	|||||||

Kontaktiraj @ocnop edini ki je tu res vreden zaupanja glede tega... 

| 
	|||||||

Mas prav, hehe.. 

Thx  | 
	|||||||

Oglasi se na servisu, bomo pogledali v cem je problem 

| 
	|||||||

Naj mi nekdo pove ali je možno, da sestavim matično ploščo od 3gs-a in vse ostalo vključno z ekranom in ohišjem od 3g-ja. 

lp _________________ Lp, Uroš  | 
	|||||||

3g ma drugačen konektor od lcd in toucha... usaj mislim da je tak no.. 
			_________________ Lp. Roby.  | 
	|||||||

Kakor vem ma 3g vse isto, tko da lahko ja, sam mislim da je problem zadaj pri kameri se od 3g ja na 3gs ohišje ne ujema lepo, oz. obratno ne vem točno. 

| 
	|||||||

če ti je padel po tleh je najbolej da skočiš nanj, greš z avtom čez naprej pa še v rikverc  
			_________________  Back To The Jabuk  | 
	|||||||

ne. sem preveril. konektor pri 3gs je drugačen kot pri 3g . za lcd+touch. _________________ Lp. Roby.  | 
	|||||||

hvala za odgovore, torej to kar sem milslil odpade  
			_________________ Lp, Uroš  | 
	|||||||

Kaj zaboga si pa ti posnifal, preden si se spravil tole natipkat ????  | 
	|||||||

trenutek slabosti...  
			_________________  Back To The Jabuk  | 
	|||||||

| 
	|||||||

Evo, zdaj pa epilog mojega padlega iPhončka. Poslal sem ga Ocnop-u in bi rad napisal tole:

OCNOP, stokrat ti hvala. Za res ugodno ceno si mi popravil telefon, za katerega sem bil skoraj prepričan, da ne bo šlo... Bom "rekel" takole: fantje, dejansko je poba tak mojster, ki mu gre zaupat in ga DEFINITIVNO priporočam!! Ocnop, še enkrat: SVAKA ČAST [/quote]  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |