Upam, da landscape nacin dodajo nazaj v naslednji verziji ... ker se mi drugace zdi aplikacija neuporabna... Imam ovitek, ki omogoca uproabo na mizi samo v landscape nacinu...
| Trafika | |||||
Upam, da landscape nacin dodajo nazaj v naslednji verziji ... ker se mi drugace zdi aplikacija neuporabna... Imam ovitek, ki omogoca uproabo na mizi samo v landscape nacinu...
|
|||||
Se strinjam. Odkar mi aplikacija več ne dela v landscape načinu je več ne uporabljam. Fajn bi bilo če bi razvijalci odpravili to "napako" in spet vključili landscape način.
|
|||||
Ne vem kaj so razmisljali ?!?
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Kako ne dela landscape? Meni dela čisto normalno, kot vedno doslej.
_________________ 2013 15" MBP, 2010 MBA 11", 2007 MB 2.0, TC, iPhone SE, iPad Mini Retina, iPad2. Jebemti, bere se, kot da sem fanboy ... |
|||||
Seveda dela... Samo glavo je treba tudi obracati, da lako,kaj preberem, pa me po daljsem branju potem vrat boli
![]() |
|||||
Je pa treba priznati, da je precej nenavadno, ker izdelek istega proizvajalca (Delo app) podpira landscape.
Nenazadnje je Trafika samo precej neposrečen in okoren pregledovalnik PDF datotek, zato je to še bolj nerazumljivo. |
|||||
Delo se ni dozivelo posodobitve, tako,kot tudi Slovenske Novice ne in te delajo tudi v portrait nacinu... Upam, da gre le za kiks programerjev in da to ni "feature" ...
|
|||||
Dajmo no fantje, čimprej popravite prosim tale landscape !
Lp, |
|||||
Landscape je must have!
še en glas za spremembo "nazaj". _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
tudi meni dela landscape
|
|||||
Opazil da je update za Trafikio ... so malce zamenjali barve in landscape nacin dela
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Bom kar tole temo izkoristu. Se opravičujem že vnaprej, ker se nisem poglabljav v tole, ampak rajš vs majstre vprašam.. zanima me, če so slovenski časopisi (delo, finance, mladina ipd.) že razvili appe, preko katerih lahko kupuješ elektronske izvode revij. Seveda, da vsako jutro lepo dobiš obvestilce na ipada da je nova verzija, potegneš dol in opa gledaš enako različico kot je tiskana. Je to saj približno porihtan ? Kdo uporablja ?
_________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Kar poglobi se
Ja, seveda, v pravi temi si. Sicer ni obvestil, ker dnevniki pač izhajajo vsak dan. Downloadaš in bereš. Delo ima pa npr. kar svojo aplikacijo, ampak deluje na enak način. |
|||||
Sem se poskusil z iphonom prek newstanda konektat na store (da pogledam opcije) pa napiše: "Cannon connect to iTunes Store". To sem ene 3x učeri probu pa že 2x dons. Mogoče ima kaj veze to, da nimam kreditne kartice vpisane na računu ?
_________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
_________________ LP Filip Macbook alu 2.0GHz iPad 16gb wifi iMac 21", 3.06 ghz, 4gb |
|||||
Pa preberi si že enrat tole temo |
|||||
Naceloma bi moralo odpreti... Sicer pa kot ze napisano... v Newsstandu ni nic pametnega v slovenskem jeziku ... Vecina revij in casopisov je na voljo preko aplikacije Trafika >> https://itunes.apple.com/si/app/trafika/id425361683?mt=8 Nekatere casopisne hise pa imajo lastne aplikacije (tudi vecinoma izpod rok istih programerjev, kot Trafika ... Delo >> https://itunes.apple.com/si/app/delo/id394159127?mt=8 Slovenske Novice (te lahko prebiras celo brezplacno) >> https://itunes.apple.com/si/app/slovenske-novice/id406453548?mt=8 Večer >> https://itunes.apple.com/si/app/vecer-for-iphone/id520805490?mt=8 ... Niso pa vse na voljo za iPhone.. nekatere so samo za iPad ... |
|||||
Najlepša hvala za tale odgovor !! To je to, kar me je zanimalo. _________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Jaz sem zasledil samo revijo Viva
|||||
Ali je možno zbrisati več časopisov hkrati ali je potrebno vsakega posebaj oynaciti in klikniti delete ?
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |