imam iphone 4s in ios6 gm.zanima me zakaj ne dela apple maps navigacija brez podatkovne povezave?hvala.lp

| apple maps | |||||

imam iphone 4s in ios6 gm.zanima me zakaj ne dela apple maps navigacija brez podatkovne povezave?hvala.lp 

| 
	|||||

Zato ker mora od nekod vleci kartografijo ... Apple Maps je enako, kot Google Maps "online" navigacija ... in ne tako kot recimo Sygic, iGo, Navigon, Copilot Live ,... ki so "offline" nagicaije in imajo kartgrafijo namesceno v pomnilniku naprave. Prav zato tudi te "offline" navigacije potrebujejo precej vec prostora v pomnilniku (1, 2 , 3 ali celo vec GB) ...  | 
	|||||

| 
	|||||

Nikdar ni bilo receno da bo delalo offline. 

| 
	|||||

Verjetno si to zasledil tukaj >> http://gizmodo.com/5917324/apple-maps-apple-has-its-own-maps

Vendar tukaj pise, da se pri Google-u pripravlja oz. so predstavili "tono" novih moznosti v svoji aplikaciji, med drugim tudi "offline maps" ...  
Nacelomo deluje tudi offline... ce prej enkrat odpres doloceno lokacijo, jo potem naslednjic prikaze iz cache-a ... Tukaj je Puck0 nekaj omenil >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=313609#313609  | 
	|||||

_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Offline dela le pod pogojem da ze predhodno dolocis kam bi rad sel in potem ne ugasnes alikacije. Jaz sem recimo brez problema prisel do munchna na tak nacin. Glede na to da ne hodim veliko v tujino, se mi ne splaca neke offline navigacije kupovati. Za po sloveniji imam pa itak veliko prenosa in mi nimam problemov. Kdor pa veliko v tujino potuje mu pa apple maps ziher ni dovolj in se mora posluzevat kake druge navigacije.  | 
	|||||

@Puck0, kar opozori na napako, verjami, da pregledajo in popravijo.

Jas sem, med beta različicami poslal 3 napake (ena je bila ravnotako črnobela slika z oblaki nad mariborom, dve pa sta bila neka "zmazka"), in glej ga zlomka, v naslednji verziji je bilo popravljeno. Zdaj je slika Maribora veliko lepša kot tista preko google maps. Tako, da se splača obvestit o napaki. Sicer zdaj bo verjetno trajalo preden se popravi zaradi navala obvestil, ampak vseeno, popravljeno enkrat bo.  | 
	|||||

Mah ne verjamem, da bodo zrihtali.

Sem že 10x popravlil domač naslov prek telefona, ipada, puncinega ipada, iphona, kolegovega iphona itd... Pa po mesecu ali dveh pin še vedno meče na napačno mesto 2km stran!  | 
	|||||

Kam si ti pošiljal te napake? kakšen poseben mail? 
	|||||

![]()  | 
	|||||

![]()  | 
	|||||

Opaaaaa 😀 tnx 
	|||||

@Puck0, sem čisto pozabo na to temo, tako kot je sebastijan pokazal sem tudi jaz reportal probleme. 

| 
	|||||

Jaz trenutno kot alternativo uporabljam Maps+ in je kar ok...

Lp _________________ ![]()  | 
	|||||

Glede na vaše predloge, naredil report "mistejken" maps direkt na apple - hvala! 
	|||||

Edini problem je, da ga očitno ignorirajo  | 
	|||||

Fantje a vam 3D v apple maps dela tko k na predstavitvi apple-a al je bl k ne 2D tko k pr men? 
			_________________ iMac i5 21.5 iPad 2 16gb iPod Shuffle 2nd gen. 1gb iPod Nano 3rd gen. 4gb  | 
	|||||

3D dela le na iPad 3+ 

| 
	|||||

Aha to pa nisem vedu. Thx for the info  
			_________________ iMac i5 21.5 iPad 2 16gb iPod Shuffle 2nd gen. 1gb iPod Nano 3rd gen. 4gb  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |