zdravo jaz sem kupil od enega iphone 4 16gb black in sem iphone nadgrado na ios 6 (iz 5.1.1) in se mi je telefon zakleno. in mi napise v itunes neki sim card not supported bla bla... in sedaj nevem kako naprej nimam racuna ne garancije

| iphone 4 ios 6 zaklenjen na t-mobile hr! | |||

zdravo jaz sem kupil od enega iphone 4 16gb black in sem iphone nadgrado na ios 6 (iz 5.1.1) in se mi je telefon zakleno. in mi napise v itunes neki sim card not supported bla bla... in sedaj nevem kako naprej nimam racuna ne garancije 

| 
	|||

Two words: BIG SHIT! 

Sori, ampak kako lahko kupuješ napravo brez osnovne stvari, ki se imenuje RAČUN? To je osnova. Glej, da ti ne potrkajo na vrata tisti v "modrem". Hei! Kaj pa veš, če ni bil odtujen? Next: kako naprej? Težka bo. Downgrade ni možen, ker niso shranjeni verjetno shsh blobsi.. Ne vem no. 😒 _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

Bom probal jaz porihtat tov. odklep. 

| 
	|||

@ gpc17 A glede 3gs-a isto zaklenjenega na hrvaški t-mobile bi se tud dalo zrihtat tov. odklep po novem? 

| 
	|||

Ja,piši na zs. 

| 
	|||

da se pa odklenit z jailbreakom..vsaj tako sem ga jaz...pač vedno ko ga na novo prižgem ga spet priklopim na računalnik za 1min je spet tako kot mora biti  

| 
	|||

hvala za info, bom posredoval naprej   

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |