| iPad 4th generation | |||||
iPad 3 so se tako podražili da za 50€ manj ni vredno kupiti minija... Razen če ti je velikost minija res zelo všeč!
|
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Napačna tema mogoče? |
|||||
.. Sej nimamo se teme ipad 4th generation 😊
EDIT: imamo jo! 😄😄😄 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ne velja za Slo. Niti v tujini ne. So trgovine z izjemami.
|
|||||
.. in to ker si ti tako naisal?
Sem že pisal na support, da vidimo, kako je s tem. Probat ni greh ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mi das mail od supporta, imam tudi sam nekaj uprasanj?
+me bodo jemali resno, ce pisem v polomljeni anglescini? Nazadnje urejal/a ksnk782 Sre 24. Okt 2012 21:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
|||||
Pise na vseh resnih tech straneh, da so licali naokoli in da so dobili pozitiven odgovor v le nekaj trovinah v USA.
Rooxy hja, nekateri te ze tukaj ne jemlejo resno |
|||||
Apple mi je ŠE VEDNO odgovoril na VSAK mail poslan k njim .. Brez izjeme
|||||
Customers who recently purchased a third-generation iPad may be able to return their purchase and exchange it for the updated fourth-generation model at certain Apple retail stores.
|
|||||
Se lih ne sekiram. |
|||||
Poslji mi ZS po slovensko, pa ti jst napisem v ang, prav?
|||||
At certain apple retail stores...Torej dvoimim, da se bl dalo to v Sloveniji.
|
|||||
A kdo ve ali bo novi ipad 4th generacija delal v europskem LTE omeezju ?
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Deloval naj bi enako kot iPhone 5 ... saj ima enak hardware za LTE ... |
|||||
Jaz bom v vsakem primeru počakal na naslednji iPad, ker mi ta resnično ne prinaša nič tako pomembnega, da bi se sedaj spuščal v prodajo in nov nakup. Izgubil bi nekaj stotakov, toliko boljši pa iPad4 seveda ni. Že sedaj na svojem iPad3 delam vse brez problemov in zatikanja. LTE tehnologija me pa itak ne zanima, ker imam Wi-Fi only model in mi čisto zadostuje za moje potrebe.
_________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
iPad 3 menjati za iPad 4 je najvecja bedarija, ki jo lahko nekdo naredi... Pri delu prakticno ne bo opazne razlike... LTE pa itak se nekaj casa ne bo to, kar je sedaj HSxPA ...
|
|||||
Tisti, ki bodo sedaj zamenjevali iPad 3 za 4, boto to poceli le zaradi EGA, nastopanja pred drugimi in tako naprej... Seveda ce ima kdo prevec € pac naj to pocne, svobodna odlocitev. Samo ne jokat tukaj kako je apple koga zaj*** ker je dal po pol leta novega z boljsim procesorjem in to je to.
Malo zrelosti v glavi ne skodi. |
|||||
Se strinjam Lp _________________ ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |