Zbrište
| Apple Special Media Event 23.10.2012 | |||||
Zbrište
|
|||||
se je že začelo..... nebo ga ker slovenci lahko uporabljamo sgs3 za vse in ne rabimo nič druga. |
|||||
/ignore
Preprosto vprašanje, pa morajo eni pametvat. |
|||||
|
|||||
Vceraj nisem sledil eventu in danes vidim.....iPad 4. generacije.....pa ravno marca sem kupu the new ipad...pa saj je Apple postal drugi Samsung, ki nove izdelke izdaja na pol leta...
Lp _________________ ![]() |
|||||
Mogoce je 3th gen. bil le vmesna faza in bodo sedaj dajali ven iPade oktobra. Tudi ce je 4th gen. sedaj zunaj ne pomeni, da je tvoj ipad kaj slabsi. Imam tudi sam ipad 3, ki sem gam kupil pred tremi tedni...
Tisti, ki pa morajo vedno imeti the latest and best pa se bodo seveda sedaj razburjali, ker med frendi ne bodo imeli vec najboljsega Nadgradili so procesor in konektor, to pa je to. Ze sedaj ipad 3 konkurenco pelje na sprehod. |
|||||
Mater ste nekateri bolani, samo da bi vedno imeli latest izdelek. Ja zdaj več vaš iPad 3 ne bo top shit, jutri se vam bo v iOSu izpisalo sporočilo da je umaknjen in ga boste lahko vrgli v koš.
Mislim... sam imam iPad2 in ga nebi menjal ker dela vse 1A, in se ne obremenjujem z tem da sta že dve "novejši" generaciji ker ne prinašata toliko prednosti da bi se ga dalo menjati. Še verjetno tisti ki imajo iPad prve generacije jim deluje vse hitreje kot na kakšni najnovejši Android tablici. Ampak eni ste pač attention whores in morate meti vedno zadnji izdelek da se malo pred kolegi ven mečete, in zdaj vas pri srcu boli da je prišel upgrade iPada. Pojdite na Samsung, tam bo vaš "najnovejši superkul" izdelek outdated že naslednji teden. Ta 4. generacija je verjetno zato kot je že en zgoraj omenil, da bodo sedaj iPadi predstavljeni oktobra/novembra. _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Kmalu v oglasih ne bomo pisali, prodam iPad 1, 2, 3, ampak prodam iPad mid 2012, late 2012,...
|
|||||
Uboscki
Nihce pa ni rekel, da bo sedaj Apple vsake pol leta dal ven novi iPad. Lahko da je tokrat izjema, da nastavijo novi cikel ali kaj podobnega... |
|||||
Sam imam ipad 3th generacije in iMac june 2011 z ssdjem in 16giga rama, in me ni nič včeraj prepričalo v menjavo, dvomim, da bo novi iMac bistveno hitrejši. Mogoče pri testih pri samem delu, pa nebo bistvenih razlik.
|
|||||
Moj post razumi kot šalo. S 4. generacijo so samo poenotili priključek kar je pravilno. Mogoče sem malo skeptičen, da bodo sedaj izdajali iPade in iPhone, vse skpaj jeseni. Gre za upgrade the new iPada, ki je s tem umaknjen in mislim da bo nov iPad vseeno marca. Svoje trojke verjetno ne bom menjal.
|
|||||
Ce je bilo meni namenjeno nisem mislil in ne mislim prodajat mojega iPada, ampak ni mi vsec da zadeva zgubi na vrednosti po pol leta, ker pride nova ven. Sem cisto zadovoljen z mojim iPadom zato sem tudi vzel "Se zgodi" 3 letno zascito ker ga mislim imet
@scotapipa tudi jaz se strinjam glede prikljucka, sam da bi se mal pocenili ti novi kabli bi blo tudi dobro Lp _________________ ![]() |
|||||
Februarja si zelo tezko kupil iPad 3, ker je bil marca sele predstavljen in se je zacel v Evropi prodajati sele konec marca Pa toliko "sekirancije" zaradi tega... saj zato, ker je prejsnji mdoel, ni nic kaj dosti slabsi ... in tudi zato, ker je napovedan novi model, stari ni neuporaben... Ce imas iPad zato, da ga uproabljas, ne bos opazil razlike... ce ga imas pa bolj zato, da se lahko pohvalis da imas "tazadnji model", potem pa je to druga pesem |
|||||
Novi kabli se ne bodo pocenili... Tudi tastari so na voljo se danes po podobni ceni... Razlika je le v tem, da zaenkrat ni poceni kitajskih ponaredkov ... |
|||||
Nisem mislu pri Applu ampak na Ebayu Lp _________________ ![]() |
|||||
Sej bodo... samo pocakaj, da kitajci skopirajo... Ima pa kabel vgrajene menda stiri čipe... in to izgleda kitajcem povzroca rahle probleme http://goo.gl/sUuw7
So pa ze na dobri poti kot kaze >> http://goo.gl/A69Zq ... ni pa nujno, da bodo kabli enako dobro delovali... oz. jih bo Apple lahko onemogocil v kaksni od naslednjih posodobitev ... |
|||||
Mal me mika, da bi Ipad2 zamenjal za ipad4, ampak me res blazno moti, da niso nič zmanjšali teže
Očitno bo treba počakat na ipad5, ki bo verjetno enkrat februarja. |
|||||
iPad 2 nikakor ne bo februarja. Ker preden se th gen prodajati bo ze november, 3-4 mesecni cikel pa ne bo zamenjave.
|
|||||
Dvomim, da bo februarja... Pomoje so premaknili izid na jesen ... |
|||||
Februar je bil mišljen seveda sarkastično
Ko še enega s trgovine ne prineseš, ko je že nov model v prodaji. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |