Zamenjaj micro-sim za novo in poiskusi če bo kaj bolje.
| No SIM card installed | |||||
Zamenjaj micro-sim za novo in poiskusi če bo kaj bolje.
_________________ |
|||||
Na katerem OS si?
|
|||||
5.1
|
|||||
lahko da je res microSIM skurjena .. Sicer pa je imel podobne težave iPeter in je baje kriv iOS
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tudi jaz sem imel v soboto iste tezave z sim kartico in sem sel po novo. Zdaj deluje normalno, zamenjaj kartico saj je brezplacna
Lp _________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
ej kako je zdej s to menjavo microSIM če je spaljena? Dobiš zastonj, pa ti jo butnejo na račun potem al je totalno FREE menjava?
Ker vem, da je blo na začetku kokr si naletel na prijazno osebo .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz sem jo dobil zastojn v city centru celje
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
Enako dobil zastonj v city center celje.
|
|||||
če si jo zgubu/ so ti jo ukradli... je za plačat, če je skurjena je brezplačno.
|
|||||
No meni so danes zamnjali (brezplačno) simko in ko jo vstavim je bilo v redu, cez dve uri pa spet no sim. Torej je problem v Ipadu ali softwareju.
|
|||||
si ga update-al na 5.1.1??
_________________ |
|||||
update! _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
ja sej dons bom naredu update pa da vidmo.
|
|||||
Pozdravljeni kupil sem rabljen iPhone 4 ki je bil kupljen pri simubili. Ko sem obrezal in vztavil MOBITELOVO SIM kartico. Ko mi jo zazna jo UNLOCKAM nato se pojavi okence SIM FALIURE (ki takoj zgine). Če pa vztavim ko je telefon vgašnjen in ga z vztavljeno kartico prižgem se pa to okenco ne pojavi v enem in pa drugem primeru pa se pojavi problem da mi ne najde signala in sicer levo zgoraj piše NO SERVICE?
Kaj naj naredim? prosim za pomoč =)=) _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
Jah poškodoval si mobitelovo SIMko. Nesi na mobitelov center zamenjat, za microSIM. |
|||||
mislim da si jo prevec obrezal in ti bo zdaj neuporabna, pa si probal z kaksno drugo sim kartico ti dela normalno?
|
|||||
Gledena to da me vpraša če želim odklenit in mi sprejeme oz. zavrne pin. Je klub temu kartica zanič =)?
_________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
lahko da je, ker si jo poskodoval ravno toliko da ti jo zazna vendar se ne more ''povezat'' z njo :/ poskusaj se z kaksno drugo sim kartico ki je ze v originalu micro sim...ce ti isto naredi kot tu, potem lahko da je kaj narobe z telefonom :/
|
|||||
aja :/
Bom ponovno naložil sistem in poizkusil ponovno =) čene pa nabavil novo =) Ve kdo koliko stane? 10€? _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
koliko stane pa pojma nimam...verjetno kakor pravis kaksnih 10e
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |