Jabuk
iPad ali router napaka?!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.10.2012 06:10:34
iPad ali router napaka?!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam iPad 3 32gb wif+cellular in do posodobitve na iOS 6.0 je delovalo vse ok. Ko sem posodobil zadevo mi dolocenih spletnih strani ne odpira vec in facebook aplikacija se noce vec povezat, preko browserja pa gre. Imamo doma se 2 iphone (4 in 4S) pri obeh pa to deluje brez problema. Poskusil sem naredit (še 1x!) clean install a ne pomaga, resetiral sem nastavitve routerja in se vedno ne pomaga...na routerju sem nastavil druge DNS-je nic.......any ideas?

Lp

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 22.10.2012 07:54:58
Re: iPad ali router napaka?!
Imam isti iPad ... meni pa teži, ker se mi vedno znova dogaja težava pri povezavi na net preko 3G.
Enkrat ni vnešenih "podatkov" za Mobitel ... na vem zakaj jih iPad oz. iOS6 briše ... potem moram iPad ugasniti in spet pognati ...
Z iPhonom (4) imam srečo, je pa večina sodelavcev razočarana ... se jim sesuvajo, zmrzujejo ... Apple ga serje, po domače.

Sicer pa kar vidim odgovore ... me zanimajo kako bi ga raztrgali, če bi bilo govora a onvem Surfacu ali kakšnem Galaxy Note ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Nova Gorica
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 22.10.2012 08:06:02
Hmmm res ne vem kaj naredit, bom poskusil se preko iphone teethering se povezat na net z ipadom (preko wifi-ja) pa da vidim kaj bo...

lp

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.10.2012 08:09:50
Primoz78 je napisal/a:
Hmmm res ne vem kaj naredit, bom poskusil se preko iphone teethering se povezat na net z ipadom (preko wifi-ja) pa da vidim kaj bo...

lp

Nisem vedel, da imas 4G model... Torej enostavno vstavi SIM kartico in probaj preko mobilnega omrezja... Ali pa probaj v nekem drugem WiFi omrezju... Sumim, da problem ni v tvojem iPadu ampak v tvojem omrezju... Glede na to, da si omenil, da se ti isto dogaja, ko naredis clean restore... Torej brez, da bi nanj pretocil svoje podatke ali ga kakorkoli sinhroniziral ...

Torej gumb RESTORE in potem aktiviras in probas, ce to, kar te zafrkava deluje. Ce ne deluje, potem mogoce probas se Reset network settings na iPadu ... in ce po tem se vedno ne deluje, isci napako dalje tako, kot sem prej napisal... torej preko mobilnega omrezja in/ali drugega WiFi omrezja ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani