Problem-upgrade iz 10.5.8 na 10.6 | |||||
http://shrani.si/f/3Y/t7/2K00oi1W/problem.jpg Vse kar trenutno dela je on off tipka, dvd ne gre ven. Ko ga resetiram in ko se ponovno prižiga, vmes pritisnem tipko "alt", lahko izberem dvd ali disk. Če izberem disk se ne zgodi nič, če izberem dvd se napaka pononovi. Imam original dvd Snow Leopard. Pred tem sem imel 1.5.8 in sem ob vstavljenem dvd-ju naredil reset (pod Utilities), ker sem hotel vse pobrisati - kot kaže stanje na sliki - razpoložljivost diska - se to tudi ni zgodilo. Vljudno prosim za pomoč. Nazadnje urejal/a miham85 Pon 22. Okt 2012 13:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Druga moznost je, da crkuje trdi disk. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ti pa si pojava namesto da bi mu pomagal ga popravljaš aj jeb**a zdej jaz nevem kaj bi lahko blo lahko da je disk ali pa res dvd enota probaj iz usb ključka. Nazadnje urejal/a DeJc0 Pon 22. Okt 2012 08:55; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() my bad z imenom. Hvala za popravek in vse nasvete. Popoldne ponovno poskusim. Kot sklepam... ker je prej vse normalno delovalo, da sta disk oz. optična enota ok? |
|||||
![]() |
|||||
Če se ti zboota iz DVDja, probaj najprej zbrisat vse particije na disku. Meni zgleda kot nekako zaklenjen disk... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sitacijo sem preprosto rešil z namestitvijo Mac OS X Lion iz dvd-ja. Vstavil DVD, formatiral disk in izvedu inštalacijo bp. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |