Kako vzpostavit povezavo. Za windowse potrebuješ driver da deluje nokia kot modem kaj pa na Leopardu?

| N95 kot modem na Leopardu | |||||

Kako vzpostavit povezavo. Za windowse potrebuješ driver da deluje nokia kot modem kaj pa na Leopardu? 

| 
	|||||

Za N95 ne vem, z nokio 6280 je bt povezava delala super. 

| 
	|||||

In kako si vzpostavil povezavo si potreboval kakšen driver kaj si nastavil na telefonu itd... 

| 
	|||||

Jah čisto brez težav ni šlo, ker se zadeva sprva ni hotela povezat.

Poklical sem na Mobitel in so mi poslali Instant Internet skripto. Po inštalaciji je pa proradilo Na telefonu nisem nič popravljal, zadostovale so nastavitve za gprs/umts. Na macu pa sem inštaliral omenjeno skripto, username in password (mobitel/internet), telefonska pa mislim da je *99#1  | 
	|||||

hmm sam jaz rabim za tuš. imam prav tako vse nastavljeno pa se niče povezat...  

| 
	|||||

Si jih probal poklicat?

They don't bite  | 
	|||||

Ja pa nimajo pojma glede Macov... In vse imam nastavljeno samo napiše mi:

Could not open communication device. Pa preko BT mam povezan telefon z računalnikom no vsaj isync mi dela a moram še kaj več narediti?  | 
	|||||

Hm takole iz glave..

V meniju moraš odkljukat Access the internet with your phone's data connection. V naslednjem meniju izbereš takole: Phone Vendor: Other Phone Model: Instant Internet Username: mobitel Password: internet Phone number: *99# To bi moralo načeloma delovat.  | 
	|||||

O katerem menijo to govoriš? 

| 
	|||||

Sem sel po temle vodicu >> http://europe.nokia.com/A4516030

Potem pa samo pri povezavi vpises Tusmobilove podatke APN: internet.tusmobil.si Username: tusmobil Password: internet  
![]()  | 
	|||||

sem moral še enkrat s parit telefon pa je začelo delat... 

| 
	|||||

Mja, to sem pozabil omenit.

Tudi meni se je dogajalo, da zadeva ni delala, potem sem ga pa nanovo sparil pa je proradilo  | 
	|||||

moja resitev je joikuspot 

| 
	|||||

Za klicno številko uporabi *99# in ne *98#.  | 
	|||||

Kako pa gre to s Sagemom ? Nikakor mi ne uspe vzpostaviti povezave, čeprav piše, da naj bi bil telefon primeren za to. Ko se povezuje mi napiše, da je prišlo do nekega errorja in da naj preverim nastavitve  

| 
	|||||

jaz sem zdaj probaval z nokia 6680 ampak nea pali, probal vse nastavitve ter z novim paringom pa zadeva ne luafa...je kdo že rešil oz kako se reši problem    

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |