4s resetiranje | |||||
Imam iPhone 4s, ki sem ga leto nazaj kupil na simobilu. Do sedaj je laufal super, danes pa se mu je zmešalo. Nikakor ne morem več dostopat do pictures, camera, settings,.. itd.. Takoj ko probam odpret kaj od tega, mi "aplikacijo" takoj zapre in me vrže nazaj na default desktop. Še večji problem pa je, da se mi telefon samodejno restarta. Takoj ko ga vklopim nazaj se mi po minuti ponovno resetira. Reset zgleda tako, kot da bi 10 sekund držal home button + lock button (hard reset). Dokaj prepričan sem da težavo lahko reši samo garancija, vendar me vseeno zanima če je že kdo imel podobne težave in kako je rešil zadevo? Drugi problem ki se mi pojavi je ta, da imam na telefonu vsaj za 150€ aplikacij iz appstore, ki pa bi jih rad ohranil. Ima kdo kakšno idejo kako naj se lotim tega. Backup bom naredil bolj težko saj se telefon resetira na vsako minuto. Res hvala za pomoč! LP Marko |
|||||
![]() |
|||||
Za začetek pa poskusi ponastaviti na tovarniške nastavitve (restore). Če nebo šlo normalno ga daj prej v DFU mode. |
|||||
![]() |
|||||
to pomeni da po restoru grem spet s svojim accountom na appstore in vseponovno downloadam. Pa bo zihr delovalo? |
|||||
![]() |
|||||
Seveda... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kaj pa kontakti, kako naj te backupam. na telefonu ne morem dostopit ne do iclouda in ne do nastavitev za contacts. prav tako pa mi prej resetira telefon prej da jih v itunes uspem shranit. za popizdit... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |