mypotstream in iOblak | |||||
Potegne za 50 mb slik v mapo my photo stream iCloud Storage je pa zasede 3,3 gb od 5 Kje zavraga so so otali filmi slike itd... Kje jih lahko potemgnem dol prek iCloud control panel za WIN in jih spravim v Photo Stream Je kdo že pogruntal zakaj je toliko več placa zasedenega na iCloudu? |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
Odvežeš mošnjiček in zakupiš več placa v oblaku ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ni to problem odvezat mošnjiček backup dela 3 ure pa še slik ne morem dobit dol ![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
Jah, slike, glasba, filmi, vse to so stvari, ki na katerikoli napravi zavzamejo največ prostora, osebno imam stream na "off" ravno zaradi tega, da mi ne razpošilja slike potem na vse naprave in si zato prej naštete stvari redno shranjujem na WD MyBook Live (2TB), do katerega potem lahko dostopam od kjerkoli, če je le WiFi omogočen. |
|||||
![]() |
|||||
Ampak zakaj imam potem jaz 3.3 gb zasedenega? Slik na telefonu pa ni več kot za 50 mb Kje so še ostale slike? Ki sem jih zbriisal iz telefona ampak so še vedno gor? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |