odklenjenega ima z sam unlockom.
| Find my iPhone | |||||
odklenjenega ima z sam unlockom.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
simobilov, unlockan z sam-om (seveda model ni plaču treh računov) |
|||||
U pa res, sem spregledal.
Ja potrebno bo namestiti kakšen push doctor ali kaj podobnega.. |
|||||
aha, vidš sej res, ker push mi tud ne dela, posledično imsg tud ne. tenks
|
|||||
če še komu, ki ima odklenjen telefon z SAM ne dela push/imsg/facetime/find my iPhone
nej dela po telih navodilih http://www.addictivetips.com/mobile/fix-imessage-facetime-push-notifications-on-hacktivated-iphone-4-3gs/ SAMO PRVO NEJ SI SHRANI UNLOCK TICKET, KER PO RESTARTU TELEFONA BO JAVIL INVALID SIM IN BO TREBA RESTORAT TA TICKETl. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21504 pa čist na koncu ne pozabit disablat SAM. |
|||||
Ne vem na kak način tale Find My iPhone deluje ampak opažam, da mi velikokrat eno od naprav locira z zamikom 5-10 minut (prej kaže Offline).
iPhone je bil offline za prvih 5 minut. Pa čeprav je zraven mene, povezan na 3G in Wi-Fi. Tovarniško odklenjen, seveda. |
|||||
Tako verjetno je… tudi meni kdaj locira zelo dolgo tako iPhone kot iPad in obratno…kdaj mi javi da ga ni moč najti… pa sta oba na dosegu interneta.
_________________ |
|||||
nevem zakaj mi noče locirati macbooka...
|
|||||
Dober dan!
Popoldne sem nekam zalozil svoj iPod touch 4th gen,je povezan na wifi. Nisem prerical ali je bil Find my iPhone na on ali na off (ce komu pomaga,bil je na on,nato sem ga preducerajsnjim jailbreakal z Absinthe (mislim da z Absinthe 2.0,vsaj tako je pisalo),pozabil sem po jailbreaku pogledat ali je find my iphone na on alio off,vendar ipod med jailbreakanjem ni bil v dfu. Je kaksna moznost da ga s pomocjo Find my iPhone najdem,ce ja,kako? Hvala in lep pozdrav |
|||||
Prijavi se na spletno strani www.icloud.com in poglej, če ga vidiš.
|
|||||
sem prebral vendar mi ni čisto jasno kako dodam macbooka v ta seznam.
iPhona imam noter in deluje OK. Kako pa z MacBookom ? Prosim za namig. LP Blond |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |