Kako shraniti telefonsko številko? | |||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Če je ne želiš shranit, jo pač zapišeš v notepad in tam potem tapneš nanjo in tapneš Call... Če je to preveč potem je že Jest napisal, kupi regljo. |
|||||
![]() |
|||||
A je mogoce ratalo prepovedano pri Apple izdelkih povedati ce te kej pa mogoce moti? Jest je vsaj ponudil neke alternative (in ena mi je celo vsec in jo bi znal zacet uporabljat) Jaz iskreno dvomim da bo kdarkoli kdorkoli naredil napravo kjer ne bom imel nobene pripombe oz. ne bo šlo kaj navzkriž z mojim workflowom, ki sem ga navajen. Je pa samo potem odvisno katere kompromise sem in katere nisem pripravljen sprejet. No in ko mi že ponujate menjavo telefona - pri Applu sem moral sprejeti najmanj kompromisov glede na moje potrebe zato ga imam in ga bom še naprej imel. Regljo pa naj si kupi kdo drug |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Hvala vsem za odgovore...tudi v imenu kolega, za katerega sem tole spraševal. _________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |