| Iphone internet! | |||||
Potem ne vidim druge opcije, kot RESTORE
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pa si res dal "Reset Network Settings"? Ko izberes to v Settings, se iPhone samodejno resetira in se enkrat je ootrbeno voisati PRAVILNE nastavitve za dostop do interneta...
Sem ze namrec imel orimere, ko so sveto trdili, da so to naredili... Ko smo se dobili na kavi, da bi pogledal, kaj je narobe, pa je bilo zacudenje, da te opcije v Settings pa res niso probali |
|||||
Imam težavo in sicer po jailbreaku mi več ne deluje internet preko Umts oz. preko mobitel signala , wifi deluje normalno medtem ko prenosa ni mogoče opraviti, kakšna ideja? Ali je potrebno ponovno kaj nastavit, ker grem normalno pod omrežja in vklopim GSM/UMTS omrežje in nič, please help!
![]() |
|||||
Preveri nastavitve >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17413
Ce so nastavitve OK, potem naredi reset mreznih nastavitev ... Settings >> General >> Reset >> Reset Network Settings .. po rebootu bos moral se enkrat vpisati podatke... |
|||||
vrjetno je težava v jailbrejku... |
|||||
Po dolgem casu sem upgrejdal sistem na svojem starem iP 3g na os4+. Upgrejd je potekal brez tezav, edina stvar ki pa ne deluje je prenos podatkov. Javlja mi da nimam vklopljene storitve prenosa podatkov. Kaj moram narest da to vklopim? hvala
|
|||||
Kaj maš jailbrejkan telefon ?
|
|||||
zaenkrat ne. rabim jailbrakat da bo delal prenos? vse ostalo dejuje...
|
|||||
|
|||||
cool to mi je manjkalo ja. Hvala za info!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |