ONMGGGGGGGGGGGGGG evo ga spet se je sesul in se odločil it v resore mode kot včeraj včeraj zarad slike dans zarad pesmi!!!
Pa kaj je to normalno pol pa mi nekdo reče naj bom miren pa da je to ok stvar pa stabilna!
Z kakim veseljem bi ga zdaj razbil pa to postal na youtube da vsi vidijo kako sranje je to!
Vista gor al dol to sranje se sesuje za vsako sitnico!!!
Ampak to spet delas na istem racunalniku kot prej ali?
Jaz sem se vedno mnenja, da je nekaj narobe s tvojo kongifuracijo racunalnika ali instalacijo Windowsov... Ker toliko problemov, kot imas s tem, ne bi smel imeti ...
_________________ Lp
Thomas
A ne pomeni high speed storage v bistvu USB2 hitrost?
Mogoče imaš v konfliktu kakšne driverje, koliko stvari pa imaš hkrati priklopljeno na USB? Delaš preko USB hub-a?
Sem brala na forumih, da lahko vpliva tudi, če samo premenjaš USB vhod.
Nazadnje urejal/a taja Sob 02. Avg 2008 12:45; skupaj popravljeno 1 krat
Pomoje se pa da zrihtat na kakem drugem računalniku.
Ko sem frendu downgrejdala iz takrat še zaklenjenega 2.0 na 1.1.4, tudi ni šlo vse po maslu, pa nisem obupala, čeprav mi je šlo par ur za iskanje rešitev po tujih forumih.
Glede muzike pa, čeprav nimam na Itunsih kupljenih mp3-jev, dela normalno.
Na xp tud ne gre za enkrat javlja mi non stop 1600 napako to jaz počnem nekaj ampak da se mi tako sesuva in sam od sebe kr gre v restore mode pa mi ne govorit da je normalno!
Na xp tud ne gre za enkrat javlja mi non stop 1600 napako to jaz počnem nekaj ampak da se mi tako sesuva in sam od sebe kr gre v restore mode pa mi ne govorit da je normalno!
Jest maš kako idejo kaj bi to blo?
Sem ti že napisal, da se zmeni z Jest-om in ti bo vse poštimal, pa še kak izbruh na forumu boš prihranil.
Zdej po vrsti dobivam error 1600 error 9 error 6 in vidim po youtube in forumih da nisem edini in da je to ta k.... 2.0 software kriv ker mnogim to dela .
Da telefon dela naslednjih par minut pa se kr sesuje in hoče restore ali kr sam gre v restore mode idioti od appla!"
Vrjamm da ti moj post prav 0 ne bo pomagal, vendar, bi lahko vnaprej kšne primitivne besede oz. izbruhe zase obdržal in držal raven komunikacije na nekem dostojnem nivoju?
Sm bil skoraj v slični situaciji, vendar je šlo za ipod touch, ki mu je po "freezu" prenehala delovat osvetlitev zaslona, ni se več odzival na kater koli dotik oz. na pritisk tipke. Do blokade je prišlo vedno po cca 10-15 min uporabe, edina stvar, ki pa je problem začasno reševala je bil konstanten restore iz DFU načina. Na koncu sem le obupal in ga poslal v garancijo.
Tko da, ja, vem kako je to ko živce zgublaš in imaš vedno manj upanja.
Zdej po vrsti dobivam error 1600 error 9 error 6 in vidim po youtube in forumih da nisem edini in da je to ta k.... 2.0 software kriv ker mnogim to dela .
Da telefon dela naslednjih par minut pa se kr sesuje in hoče restore ali kr sam gre v restore mode idioti od appla!"
Error 1600 from iTunes or “failure to prepare x12220000_4_Recovery.ipsw” in the log. Fix the error or problem by creating the Device Support directory using mkdir ~/Library/iTunes/”Device Support” command. If the directory already exists, remove any files in it. Then re-run PwnageTool.
Error 9 in Error 6 pa Google vrze ven predvsem napake izpred enega leta ali malo manj s firmwaeom 1.0.2 ...
Lahko da imas enega imzed prvih, slapmasto odklenjenih Tusmobilovi mobilnikov... in ni bil nikoli narejen revirginize, ko je bil nadgrajen na 1.1.4 ...
Zanimivo bi bilo videti, kateri bootloader imas... in kateri baseband imas ...
_________________ Lp
Thomas
Im gonna kill some1 if it doesnt stop and i dont wann go to jail
Za iPhone mislim, da bi slo... samo se bojim, da je nekaj narobe s tvojim racunalnikom... Imas notebook ali stacionarno racunalo? Ce je notebook, bi bilo fajn, ce bi ga imel s seboj... za stacionarnega pa bo malo tezje...
Vsaj ugotovil bi lahko, ce je kaj narobe z iPhonom... ker ce bi se normalno obnasal ob nadgradnji in ureditvi s pomocjo MACa... in ce bi probal nekajkrat narediti sinhronizacijo ... in ce bi delovalo BP, to poeni, da je res nekaj narobe s tvojo instalacijo Windowsov... ... Tezko pa karkoli recem, dokler zadeve sam ne probam ...
_________________ Lp
Thomas