iDavid4 je napisal/a: |
in potem? okrog sveta? ![]() ![]() ![]() |
Hmmmm ... sploh ni slaba ideja. Bil sem marsikje in videl marsikaj ... a nikoli "off" posel ... mogoče je čas za to!
Youtube na iOS 6 | |||||
Hmmmm ... sploh ni slaba ideja. Bil sem marsikje in videl marsikaj ... a nikoli "off" posel ... mogoče je čas za to! _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zgleda, da sem dejansko prerasel Apple ... Za kaj bi dal iPhone (in ostala iJajca)? - hčerin smeh, ko se iz srca smeje, - ženin pogled, brez besed, ko se imamo lepo, - tišino v avtomobilu, ko se za vikend vračamo dodmov, - "pametne" izjave na družinskem piknku po nekaj steklenicah piva, - za letališče Brnik, ko se vedno znova vračam domov ... A bo še kdo komentiral? Meni se ne da več ... mislim, da je čas za spat. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Daj ne ga zezat. Saj ga bo še infarkt. Dobr, da je šu spat. ![]() ----- @faganel: Ta okolje, ki ga trenutno ponuja Apple, je še najboljše, kar sem od njih uporabljal. Ponavadi je blo slabše. Ti povem, da sem jaz že tudi skoraj pred 10leti prešaltal na Wintel. (Preden je prišel OSX). Takrat je blo res mizerno. Edino vse kar sem dobil filov iz tujine, so bili narejeni na Applu in sem zato ostal. Na Winsih je blo preveč zapletov s konverzijami. Je pa res, da ne uporabljam iOS. |
|||||
![]() |
|||||
Vem da nima flasha, ampak kako je pa prej mi vedno v safariju delalo? Uporabljate kakšen app da laufa normalno, ali kako naj to rešim da bom vsaj videe normalno gledal? Hvala, lp _________________ MacBook Pro 13" iPad Air 2 iPhone 6 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |