kako ustvarim mail recimo andrej@me.com
namreč imam APPLE ID, vendar ne vem kako ustvarim me.com :/
in ali lahko z enim idjem ustvarim več teh me.com računov
hvala za odg.

| Kako ustvarim mail .me --> primer@me.com | |||||

kako ustvarim mail recimo andrej@me.com

namreč imam APPLE ID, vendar ne vem kako ustvarim me.com :/ in ali lahko z enim idjem ustvarim več teh me.com računov hvala za odg.  | 
	|||||

email ustvariš na icloud.com 

| 
	|||||

Kot je sussi napisal - mail nastaviš na icloud.com. Tam je možno nastaviti - če se ne motim - tudi 3 psevdonime na primarni me.com mail...  | 
	|||||

naslov tipa @me.com je primarni naslov, aliasi (psevdonimi) pa so pod @icloud.com 

| 
	|||||

Si ziht? Jaz imam vse aliase z @me.com. Ravno danes pa sem se cudil ko je nekdo omenil da pri kreiranju icloud racuna ne dobis vec @me.com racuna ampak @icloud.com. Skoraj nism verjel, ampak sem pol videl, da bje tako.  | 
	|||||

ja. apple je ukinil domeno @me.com Možno je še samo nastavit @icloud.com 

| 
	|||||

zanimivo, meni so danes ukinili icloud.com tako, da imam le mac.com in me.com. 

| 
	|||||

a kr ukinli? kaj pa će kdo uporablja ta mail kot primarni naslov?!?!  | 
	|||||

hja dobro vprašanje. mislim ukinili, morda imajo težave, ker mi Mail ne ponudi več icloud.com. Medtem, ko na iCloud strani, lahko še vedno izberem icloud.com. 

Nazadnje urejal/a sebastijan Pon 24. Sep 2012 21:44; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

dvomim, da so ti ukinli. verjetno imajo res težave, čeprav jaz sem še vedno velik pristaš gmail-a. njabolj zaupam, da bo res delal tako kot mora. 

| 
	|||||

gmail je kul, če si ga uporabljal že od začetka in tudi njihove storitve. sam sem se preveč vezal na apple storitve in še danes so me razveselili, da moram plačati za iCloud, ker presegam 5 GB z maili  

Nazadnje urejal/a sebastijan Pon 24. Sep 2012 21:51; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

sem slišal ja. to glede preseganja 5gb.  

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |