- normalni updejt preko itunes
- restore kadarkoli lahko opraviš
- menjava različnih operaterjev
- ipd ..
| Baseband 6.15.00 | |||||
Zdej ko imaš tovarniško ODKLENJEN iPhone se lahko igraš po mili volji .. To pomeni:
- normalni updejt preko itunes - restore kadarkoli lahko opraviš - menjava različnih operaterjev - ipd .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Vrhunsko
|
|||||
Mal prebiru tuki in opazil da ste nekateri porihtali 3gs pa me zanima ce je kaksen ki bi naredil mojega v delojoce stanje:) sm pa nalozu gor 6 pa negre aktivirat zj b pa smo tam k ni muh
![]() _________________ Lp! |
|||||
potrebuješ custom ipsw file, da zaobideš tisti del aktivacije, ki jo zahteva tvoj iphone. Custom ipsw file-ov še ni zunaj ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja hehe sm mog prckat prehitr hehe ni slo ta costum naredit sam
_________________ Lp! |
|||||
kje bodo pol objavljeni ti custom ipsw fajli??
kako pol to poiščem..na TinyUnbrella mi izpiše: Device model: MC139CR/A - iPhone 3GS Firmware version: 6.0gm Baseband version: 06.15.00-6.4_M3S2 in če prav razumem moram počakati, da bo zunaj ipsw file za baseband verzijo 06.15.00-6.4_M3S2?? potem bom lahko obšel to aktivacijo SIM...šele nato ga lahko odklenem da bo deloval na vse SIM?? |
|||||
Obema sem sporočil, da bosta morala počakati na custom ipsw file, ki zaobide tisto začetno aktivacijo, preko katere te iPhone ne spusti.. Ko bomo to urihtali, pa naprej ..
Sicer pa imaš baseband 6.15., tako da ne bo problema z odklepom .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
js pa mam 05.16.07-6.4_m3s2.
ka drugače negre da bi dal na starješi softwer tak mi je useen za gps k mi tak čist slabo vleče nevem zakaj sam zlo bogo dela:P kr shsje mam tak od 4.3.2 lp! _________________ Lp! |
|||||
to morš tud počakat...vsaj tako je meni odgovoril..sam ni mi jasno kako lahko maš drugačen baseband od mene
|
|||||
Pol pa te samo prosim, če boš kje zasledil da so že ti custom ipsw na obzorju |
|||||
Fanta, absolutno bodo objavljeni v tem kotičku, kot samostojna tema - do takrat pa počakat.
|||||
hja to so teška dela hehe:P
bomo pa čakat mogli če bo za 3gs še sploh kaj prišlo od tega ven:P _________________ Lp! |
|||||
Vedno pride kej ven in se najde "rešitev"
|||||
upajmo na najbolje hehe
_________________ Lp! |
|||||
a ni to to? http://www.itworld.com/mobile-wireless/296310/download-ios-6-ipsw-files-apple |
|||||
To ti sname tudi iTunes sam... Tukaj je govora o CUSTOM firmware-ih
|
|||||
tako je custom se išče _________________ Lp! |
|||||
05.07.16 mam lih tak fajn da mi ne deluje odklep z ultrasn0wom
Je kaksna resitev softwer trenutno 4.3.3 _________________ Lp! |
|||||
od česa je to odvisno kakšen baseband maš? glede na to da sma jaz in tomazn imela isti update narejen na isti da baseband je pa različen...
|
|||||
ja kr zanimive zadeve heheh
_________________ Lp! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |