Zvočnik mi zelo zelo hrešči, tako da je zvok obupen. Pri prostoročnem telefoniranju pa se zvok kar ugasne po nekaj sekundah...
je to napaka za uveljavljanje garancije?
| iPhone 4/s - težave z zvočnikom | |||||
Zvočnik mi zelo zelo hrešči, tako da je zvok obupen. Pri prostoročnem telefoniranju pa se zvok kar ugasne po nekaj sekundah...
je to napaka za uveljavljanje garancije? |
|||||
Najprej poglej, če je kej zapacan pa probaj spihat .. ne se preveč igrat s kakimi iglicami, da ga ne predreš ..
Potem sledi seveda RESTORE, ker to naredijo tudi v kasnejšem servisu. ČE seveda napaka ni odpravljena, servis. Za VSE, kar ni tako, kot bi moralo biti na napravi --> IMATE PRAVICO UVELJAVLJATI GARANCIJO (razen če gre za mehansko poškodbo / poškodbo s strani uporabnika) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hvala, naredil vse, gre na servis. Zaenkrat nimam sreče z iNapravam
Ipad 2 - crknu mikrofon, dobil novega Iphone 4s - crknu zvočnik - upam na novega LP |
|||||
Use bo kul - ne delajo posegov v iNaprave. Preprosto pošljejo na Nizozemsko, odkoder pride tudi potem nova iNaprava.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Dobim nov iphone - zvočniki hreščijo in zadeva je za menjavo.
P.s. v enem vikendu mi je cvrknu in ipad 2 in iphone 4s. Dobra stran pa je da sedaj oba dobim nova. |
|||||
ne dela
_________________ Lp, Uroš |
|||||
Na levi strani je mikrofon, na desni pa zvočnik.
|
|||||
.. pa sm že mislu, da osnovni pojmi oz. razlaga "Kaj skriva moj iPhone" niso več potrebni v iPhone navodila ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Meni se je zgodilo da je iphone 4s kar naenkrat zacel tiše delovati, se pravi da zvonenje ko me nehce zove ,poslusanje glasbe, je kar za 30% manjsi zvok in se slisi da malo vresci tudi zvocnik.
Prosim kdo kaj predlaga? al servis direkt? lp hvala |
|||||
Poglej če imaš prašno membranico, vzami zobno krtačko in jo spucaj, seveda, brez zobne paste
Če ne pomaga pa servis... |
|||||
na zalost sem scistil z krtaco pa se spihal sem pa ne pomaga nic. Kaj pa kolk cajt traja priblizno servis? ( sem pri simobilu kupil tel)
|
|||||
Odnesi direkno na Simobilov servis, pa bo hitreje
|
|||||
Imam težavo telefon 4ka en izhod na slušalkah mi ne dela pa tudi glasnost brez slušalk je bolj švoh
Kdo bi to popravil in koliko bi to prišlo |
|||||
Zdravo. Verjetno že veste da ima iPhone 4 slab zvočnik. Kaj, če bi dal zvočnik od iPhone 4s? A bi bil zvočnik glasnejši?
|
|||||
iphone 4s ima pa boljšega al kako?
Probaj / poročaj _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
fizično paše notri? edit: pogledal po ebayu in zgleda sta ista, zato mi ni jasno kako je lahko potem razlika v moči? Nazadnje urejal/a Veron Pon 20. Maj 2013 16:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
http://www.youtube.com/watch?v=bj00250Hrrs evo tuki je test od ush iPhonov... 4-ka ma skol najslabši zvočnik =) ... 4S pa ful boljši... fizično mislm da paše not, sej sta telefona ista po velikosti...
|
|||||
Na puncinem iphonu 4s včasih nedeluje zvok, potem pa čez čas spet deluje in spet ne.
Sem ga nanovo naložil vse in se problem še vedno pojavlja. Je imel kdo že kakšen podoben problem? |
|||||
ČE je bil opravljen restore, potem je verjetno prah nabrah spodaj, torej fajn spihat pri zvočniku .. Lahko pa da je zvočnik v fazi crkovanja in bo kmalu šel .. V tem primeru (če ni garancije več), Mobicom na gospovetski v LJ ali iDoktor.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |