Poleg tega sem se vceraj smejal (oglas je ocitno ze izbrisan), ko je nekdo prodajal rabljen iPhone 4S 16GB in je imel napisano ceno 550€
| Zanimivi oglasi (bolha.com, diler.si,...) | |||||||
Ne razumem, da toliko folka ob poplavi oglasov, kjer se prodajajo iPhone 3, 3GS, 4, 4S ne najdejo pravega in oddajajo oglas, da kupujejo iPhone
Poleg tega sem se vceraj smejal (oglas je ocitno ze izbrisan), ko je nekdo prodajal rabljen iPhone 4S 16GB in je imel napisano ceno 550€ |
|||||||
še moj oglas: http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-5-32gb-bel-white-zapakiran-oglas1282458740
vem da pretiravam s ceno ampak vseeno se najdejo kupci. lol |
|||||||
daš za 720 pa maš takoj gotovino od mene:)
_________________ |
|||||||
??? ce je cena novega 790eur..
Nazadnje urejal/a kopacev Sob 22. Sep 2012 09:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Za 720€ bi ti 32gb kupil
|
|||||||
Nism vidu da je 32, 16 gb sm mislu:)
_________________ |
|||||||
Ne moreš me prepričat, da se najdejo kupci za 999 eur |
|||||||
Verjemi... da se najdejo Tukaj je recimo eden, ki 32GB model ponuja za 1.200 € |
|||||||
neki rus nam je v minhnu rekel da so v moskvi 100% marže.. torej 1800eur ua 64Gb.
|
|||||||
Ja mas optimiste k bi prvi dan zelel imet telefon pod nabavno ceno. Jz mam tut ponudbo za 600 za 16gb, argument pa je, da zato ker stane v usa 400$.
Sej ne da je tam zaklenjen, z vezavo. Pa pot do tja je tut zastonj zgleda, da ne bi se o davkih kaksno reku |
|||||||
S temi cenami v U$ res samo zgago delajo... in te cene potem tudi nasi mediji naprej trobijo... pozabijo pa napisati, da gre za ceno s 24 mesecno narocnino, kjer je narocnina se cca 70 U$D mesecno |
|||||||
seveda, pa ja ne bojo rusi kupovali ameriških stvari |
|||||||
|
|||||||
Optimiste imaš kot kaže v obe skrajnosti
Mi je pa logično, da ga ni težko prodajat za 1200 eur, samo prodati za 1000 v sloveniji so pa verjetno mokre sanje Lahko, da so se razmere spremenile, samo jaz 4s lani nisem mogel prodati za več kot 60 eur prvi teden. Ni bilo zanimanja. |
|||||||
Sam da prideš za 50e skozi do minhna, rabiš 4 ljudi..drugače je vseeno če ga tu kupiš za 200e premije oz. še več, prišparaš na času.
|
|||||||
Jaz te razumem kaj hočeš povedat, samo praksa je pa drugačna. Moje izkušnje. Lahko, da so danes ljudje pripravljeni dati tudi 200 več. Hvala bogu ane za vas, da dobite za pot nazaj pa še za sendvič pa pir |
|||||||
js sm lani 4Sa prodal za vec kot 60eur vec prvi dan! |
|||||||
Dvomim da bo kdo pripravljen toliko plačat še poseb v Sloveniji, ko vsi kupujejo na naročnino. Pobi jurija dans met v denarnici je orng denar. Drgače pa ti privoščim da prodaš, mogoče pa kdo kakega očka ki ne bo šparal:)
_________________ |
|||||||
lej verjemte preveč je danes takih ljudi ki jih zgleda se ni prizadela kriza.. in tistih ki nas je
|
|||||||
4S je izgledal isto kot 4, 5ka pa ima nov dizajn, tako da se bo že na daleč videlo kdo je glavni na vasi. Za to se da bolj tržiti. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |