Iphone razočaranje
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 01.08.2008 11:12:23 Iphone razočaranje |
|
Moram povedat da sem ne razočaran ampak bi ubil nekoga v apple UBIL!!!!!
To je največje s***e od telefona,nestabilno kot sam hudič pravijo os X je boljši od winsov OS X je največje sranje na tem svetu skrije se lahko pred winsi vidim,da so jih same reklame ne pa dejanja.
Odkar imam to s***e se mi je že eno 150 sesul.
Danes nazadnje hočem prenest slike SLIKE v telefon se seuje jebeni Itunes ne prepozna več telefona please restore.
Pa ubil bi nekoga v tem pofukanem apple da lahko prodajajo takšna sranja brez kakršnegakoli nadzora ali pravilno deluje in to po 1000 usd mislim za ponoret.
In kaj je še najhuje da to pofukano sranje od itunesa noče restorat ker vedno nekaj zašteka in se v prazno vrti ali pa mi javlja milijon napak.
Mislim to je za popenit kakšna sranja se prodajajo in noben ne kontrolira če ta sranja sploh pravilno delujejo preden gre na tržišče.
Totalno razočaran nad appelom os x pa je katastrofa,ker windowsi če inštaliraš druge aplikacije se sesuje ampak že uredi.
To sranje pa je največje sranje z najboljšo reklamo!
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 01.08.2008 11:16:39 Re: Iphone razočaranje |
|
Pretorian je napisal/a: | Moram povedat da sem ne razočaran ampak bi ubil nekoga v apple UBIL!!!!!
To je največje sranje od telefona,nestabilno kot sam hudič pravijo os X je boljši od winsov OS X je največje sranje na tem svetu skrije se lahko pred winsi vidim,da so jih same reklame ne pa dejanja.
Odkar imam to srnaje se mi je že eno 150 sesul.
Danes nazadnje hočem prenest slike SLIKE v telefon se seuje jebeni Itunes ne prepozna več telefona please restore.
Pa ubil bi nekoga v tem pofukanem apple da lahko prodajajo takšna sranja brez kakršnegakoli nadzora ali pravilno deluje in to po 1000 usd mislim za ponoret.
In kaj je še najhuje da to pofukano sranje od itunesa noče restorat ker vedno nekaj zašteka in se v prazno vrti ali pa mi javlja milijon napak.
Mislim to je za popenit kakšna sranja se prodajajo in noben ne kontrolira če ta sranja sploh pravilno delujejo preden gre na tržišče.
Totalno razočaran nad appelom os x pa je katastrofa,ker windowsi če inštaliraš druge aplikacije se sesuje ampak že uredi.
To sranje pa je največje sranje z najboljšo reklamo! |
Glede na to, koliko nas je zadovoljnih uproabnikov iPhona, bi prej rekel, da je uporabnik tisti, ki ima precej vpliva na to, ali je izdelek sranje ali ne...
Glede na tvoj nacin izrazanja in pisanja, se mi zdi, da je tudi v tvojem primeru tako
Nek srbski ali hrvaski (ali pac kakrsen koli) rej pravi takole: nije zvaka za seljaka
Upam, da ne bom delezen prevec kletvic zaradi teh par bsed 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 01.08.2008 11:19:36 Re: Iphone razočaranje |
|
Jest je napisal/a: | Pretorian je napisal/a: | Moram povedat da sem ne razočaran ampak bi ubil nekoga v apple UBIL!!!!!
To je največje sranje od telefona,nestabilno kot sam hudič pravijo os X je boljši od winsov OS X je največje sranje na tem svetu skrije se lahko pred winsi vidim,da so jih same reklame ne pa dejanja.
Odkar imam to srnaje se mi je že eno 150 sesul.
To sranje pa je največje sranje z najboljšo reklamo! |
Glede na to, koliko nas je zadovoljnih uproabnikov iPhona, bi prej rekel, da je uporabnik tisti, ki ima precej vpliva na to, ali je izdelek sranje ali ne...
Glede na tvoj nacin izrazanja in pisanja, se mi zdi, da je tudi v tvojem primeru tako
Nek srbski ali hrvaski (ali pac kakrsen koli) rej pravi takole: nije zvaka za seljaka
Upam, da ne bom delezen prevec kletvic zaradi teh par bsed  |
Podpis 
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: MS |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 01.08.2008 11:20:14 |
|
Očitno ne znaš delat z Apple produkti
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 01.08.2008 11:23:58 |
|
Aja nalaganje slik in sesutje tistega sranja je neznanje!
to da že eno uro restora in se ni premaknilo iz začetnih mogoče deset % je neznanje?
Način izražanja?trenutno bi ubil nekoga v povezavi z iphonom!
In kdo je zdaj tak pameten tu da mi bo rekel da se mu to sranje vsaj 10 že ni sesulo ali freeznilo!
Nazadnje urejal/a Pretorian Pet 01. Avg 2008 11:26; skupaj popravljeno 1 krat
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: MS |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 01.08.2008 11:25:57 |
|
Pretorian je napisal/a: | Aja nalaganje slik in sesutje tistega sranja je neznanje!
to da že eno uro restora in se ni premaknilo iz začetnih mogoče deset % je neznanje?
Način izražanja?trenutno bi ubil nekoga v povezavi z iphonom! |
Vzrok za to je tvoje neznanje že v osnovi, nekaj si že prej zašuštral.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 01.08.2008 11:27:41 |
|
ja naložil sem customize najverjetnje je to vzrok kajti odkar sem ga naložil je že dva krat freeznil.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Vulcan |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 01.08.2008 11:28:14 |
|
Ma fant je samo malo sprostil ventil.
Globoko vdihni, preštej do deset, pa boš videl, da sploh ni nič grozno.
Glede na to, da naši Ifončki ne delajo ravno po predpisih, moraš pač vzet v zakup, da ti občasno kaj ponagaja. Ni pa to nobena tragedija.
Meni je SE P990 brez nobenih hackov in dodanih softerov, torej samo regularen symbian gor, občasno zmrzoval, ali pa še slabše, ni sprejemal klicev in smsjev, pa tudi ni ravno poceni škatla.
Res pa, da so noreli tisti, ki so me iskali. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 01.08.2008 11:30:03 |
|
taja hvala za razumevanje.
Jezi me ko morem vedno znova in znova vnašat kontakte,muziko,posnetke slike itd
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 01.08.2008 11:35:34 |
|
Sej bo
EASY
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 01.08.2008 11:37:01 |
|
takih osebnih izbruhov ne bomo torelirali, zaslužiš si eno velko klofuto, da se boš zbrihtal !!  lahko bi vsaj še omenil, da si na Visti in kot si zasledil iTunes na winsih ima težave ...
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 01.08.2008 11:37:53 |
|
Mogoče ti je res lahko Customize sesul zadevo, ne vem, ker ga pač ne uporabljam. Z mojim ni nobenih težav odkar sem ga nadgradila na 2.0. Res, da sem ga morala 2x, ker sem prvič nehote (nevede) syncala s starimi nastavitvami (1.1.4 backup), ne pa kot nov Iphone in je delal izredno počasi, pa baterijo zelo hitro spraznil. Mogoče je lahko to vzrok težav tudi pri tebi.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 01.08.2008 11:38:26 |
|
evo to mi že ene 35-40 minut dela mislim ....
Sej tokrat ni nsatla težava v iphonu ampak teh smrdljivih itunesih kajti kar naenkrat niso več prepoznali iphone in hoče restore zaradi slike OMFG!
In restore-a dela že več kot uro za popizdit kako gnili program!!!!!!
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 01.08.2008 11:40:27 |
|
Pretorian je napisal/a: | Aja nalaganje slik in sesutje tistega sranja je neznanje!
Način izražanja?trenutno bi ubil nekoga v povezavi z iphonom!
In kdo je zdaj tak pameten tu da mi bo rekel da se mu to sranje vsaj 10 že ni sesulo ali freeznilo! |
Meni se od lani oktobra ni sesul niti enkrat kar tako...
Se je ene parkrat, vendar zaradi lastne napake (raziskovanje, testiranje) ali zaradi bugastega softvera (Caterpillar oz. potem Kate,...) ...
Pa ga imam od lani oktobra stalno v uproabi kot primarni telefon in pocnem z njim vse mogoce  ...
Govorim na splosno za model iPhone, ker od lani je to sedaj ze moj cetrti iPhone (prvi je bil 4GB iPhone, drugi 8GB iPhone, tretji 16GB iPhone in sedaj 16GB iPhone 3G) ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 01.08.2008 11:41:47 |
|
To je zato, ker jih tako pogosto menjavaš in ne utegnejo nagajat. 
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 01.08.2008 11:42:55 |
|
Pretorian je napisal/a: | taja hvala za razumevanje.
Jezi me ko morem vedno znova in znova vnašat kontakte,muziko,posnetke slike itd |
To pa je zato ker ga napacno uproabljas  ...
Vse to se samodejno prense, ce imas vse postimano...
Po restoru samo sinhroniziras z iTunes vse te podatke, pocakas nekaj casa (odvisno, koli imas tega) in imas spet vse te podatke na telefonu (imenik, koledar, slike, ringtone, glasbo, filme, podcaste in pri FW 2.0 tudi aplikacije)...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 01.08.2008 11:43:00 |
|
You lucky bastard i envy you .
Pa naj mi nekdo pove je to normalno da tako dolgo dela wtf is he verifing so fucking long!ufffffffffff
Al je spet zaštekalo nekje?
P.s JEst če pa mi je zbrisalo vse kar sem mel pod restore mislim last backup vse je zginilo in zahteva novi restore piece of shit that itunes
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 01.08.2008 11:44:27 |
|
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #19 Objavljeno 01.08.2008 11:45:01 |
|
taja je napisal/a: | To je zato, ker jih tako pogosto menjavaš in ne utegnejo nagajat.  |
Niti ni tako pogosto  ... Vmes pa z njim pocnem veliko vec, kot marsikateri drug uporabnik... Probam skoraj vsako novo zadevo  ... in sem v bistvu poksuni zajcek  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #20 Objavljeno 01.08.2008 11:45:34 |
|
Pretorian je napisal/a: | evo to mi že ene 35-40 minut dela mislim ....
Sej tokrat ni nsatla težava v iphonu ampak teh smrdljivih itunesih kajti kar naenkrat niso več prepoznali iphone in hoče restore zaradi slike OMFG!
In restore-a dela že več kot uro za popizdit kako gnili program!!!!!! |
V tem primeru pa bi rekel, da je prej krivec Vista kot pa iTunes ...  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |