Jabuk
Iphone 4s Wifi Problem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.09.2012 19:18:48
Iphone 4s Wifi Problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!
Imam eno neugodno težavo z svojim iphone 4s 16 gb... in sicer imam iOS 5.1.1. razlicico in se nemorem connectat na wifi.. saj mi ga sploh ne najde ali pa ga niti ne poizkuša poiskat. Po par resetih sem se uspel povezat z wifijem vendar ne za dolgo, po cca 15 min mi je naredil isto.

Naredil sem reset network settings pa ni pomagalo, pol sem naredil restore pa tud ni pomagalo, nato se 1x restore in set up as new iphone in prav tako niti to ni pomagalo.

Kar naj omenim da vsa ostala oprema deluje normalno na domač wifi.. tako da z ruterjem ali kaj podobnega nebi smel bit problem.

-sedaj imam ze onemogočeno vkopit/izklopit wifi. funkcija je obarvana sivo in nimam več idej kaj naredit?

Je imel kdo podoben problem? ali je to Strojna ali programska napaka?
Premaknjeno: Pon 17. Sep 2012 09:53.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 27.12.2012 17:58:49
Re: Iphone 4s Wifi Problem
jaz imam točno tak problem! Poskusila sem že vse od tega da sem da dala v hladilnik, restorala 2x, resetala, ugasnila, vse res ampak je še vedno isto in ker sem bila malo prepozna z restorom (nekateri namreč menijo da je zato kriv IOS 6) iphona nisem mogla več restorati na IOS 5 ker ga baje apple nima več...Tako da sem ga že 2x nesla na simobil kjer sem ga kupila in niso nič pogruntal tako da ga nesem naslednji teden na servis...Gledala pa sem tudi po ameriškem forumu in ima veliko ljudi take probleme zaradi različnih stvari...Lahko da je strojna lahko pa tudi programska napaka...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 27.12.2012 19:43:32
Re: Iphone 4s Wifi Problem
Hladilnik? Embarassed tudi Restore(set up as new iPhone) ne pomaga??

Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani