Prispevek: #81 Objavljeno 16.09.2012 11:02:19 Re: Zakaj tolko proti nam ki hocemo i5 cimprej?
Se strinjam, ampak si ti začel. En narod, ena država, ena valuta je najbolj nacistična izjava ever in ne boš verjel napisana je bila v temi o Apple domoljubju.
Pa naj bo o tem dovolj, daleč preresna tema, da bi jo prebirali otroci, jo ne razumeli in imeli težave iz nje izluščiti svoj novi telefon.
Prispevek: #84 Objavljeno 16.09.2012 21:28:44 Re: Zakaj tolko proti nam ki hocemo i5 cimprej?
Ej bobby!
Mislim da si tocno nasprotje tega kar zapisujes in si le se en v vrsti zahojenih, fausnih Slovencev, ki zivijo po nacelu: zakaj jaz tega nimam moj sosed pa ma! Sram me je bit Slovenec, glede na to, da smo znani da sam gledamo kje bomo koga drugega zajebali!
Res - povelicevanje taksnega naroda ne potrebuje noben. Ce je to narod bi raje videl da nas povozijo...
Pa to sem napisal sam zato, ker menim, da je zgoraj napisanea prevec - ce ne bi ustrezal mojim besedam ne bi izgubljal casa v tej temi in spet razpredal o tem zakaj bo nekdo kupil!
Prispevek: #88 Objavljeno 16.09.2012 22:00:44 Re: Zakaj tolko proti nam ki hocemo i5 cimprej?
All the other kids with the android shit
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the android shit
You'd better run, better run, faster than my bullet
Prispevek: #89 Objavljeno 17.09.2012 05:33:46 Re: Zakaj tolko proti nam ki hocemo i5 cimprej?
Ne,ne, sej js sem zvest Apple uporabnik in nikomur nisem nic fouš. Mogoce sm zahojen Slovenc, samo sem na to ponosen. Ostajam zvest narodu in Applu .... tudi ko ta dela bedarije.
Ps
Sicer pa moji prvi Apple produkti segajo v tista leta, ko je velik del uporabnikov tega foruma rumeno kakal ali pa jokal, ker so mu rastli prvi zobki.
Prispevek: #91 Objavljeno 17.09.2012 08:14:13 Re: Zakaj tolko proti nam ki hocemo i5 cimprej?
Ponosen na to da si zahojen? Cestitke!!
Glede na tvoja leta pa bi pricakoval malo manj otrocjega obnasanja!! Sicer pa letnik rojstva se nikoli ni bil merilo za to, koliko je oseba odrasla in koliko je napredovala v svojem razvoju!