SiOL trojček + Televizija na MacBook pro | |||||
Imam sledeči problem: IpTv mi dela preko vlc-ja normalno, ko vključim wireless(internet) mi preneha delovati IpTV... iptv imam povezan preko kabla in ima svojo mrežno... internet pa preko wi-fi... Bolj natančno ko vključim wi-fi mi iptv še zmeraj deluje, ko zamenjam kanal mi pa ne najde več... če je že kdo imel tak problem ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo... Lp. |
|||||
![]() |
|||||
zdravo, si mogoče našel kakšno rešitev? Imam točno enak problem na macu mini. Na laptopu z win7 mi lepo deluje oboje, za mrežno na kabel imam nastavljen IP na 10.x.x.x., maska 255.255.0.0. in je to to. Na macu sem nastavil enako, izbral manually, vpisal IP in masko ostalo pa pustil. Preko wifija za internet dobim IP preko DHCP in masko 255.255.255.0. Dogaja se enaka stvar kot tebi. |
|||||
![]() |
|||||
jaz pa imam vprašanje kako nastavim IPTV na atv3. internet+tv imam od amisa. Kakšne so možnosti gledanje preko plexxa, itd.. prosim za vse podrobnosti in playlisto. Lp, Mitja _________________ Lp, Mitja iMac 21" iPhone 5S 32GB iPhone 4S 32 GB |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |