Jabuk
adhesive tape/trak NUJNO!!!! za ipad 2
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.08.2012 14:03:32
adhesive tape/trak NUJNO!!!! za ipad 2
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Mene zanima, ce ima kdo doma slucajno kaksen adhesive za pritrditev ipad 2 digitalizerja na ohisje. Tole zadnje mi je ze odstopilo, niti ne vem zakaj, je pa res da je ze bil digitalizer menjan, pa mogoce ni bilo dobro scisceno. Skratka zanima me ce ima kdo doma kaksen adhesive viska ga rade volje odkupim, vem da lahko narocim preko interneta vendar se mi iskreno ne da cakat po skoraj mesec dni da zadeva prispe do mene. Zato Vas prosim kogarkoli, ki bi imel to doma, ali pa naj mi pove kje lahko to kupim. Sem kontaktiral ze vecino ljudi ki servisirajo iprodukte vendat ali mi nocejo tega prodati ker imajo to v nekaksnem kolutu, ali so na dopustu, ali pa preprosto nimajo. Lepo prosim, ce ima kdo to in bi rad prodal. Ali pa ce mi poveste kateri drug trak lepilni lahko uporabim (bral sem o nekem 3m 300lse ali nekaj podobnega, samo ne vem kje lahko sploh to kupim u ljubljani)

Hvala za pomoc
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 24.08.2012 14:12:29
Re: adhesive tape/trak NUJNO!!!! za ipad 2
Uvoznik je v Kamniku, pokliči, lahko da ima na zalogi.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 24.08.2012 14:17:11
Re: adhesive tape/trak NUJNO!!!! za ipad 2
njih sem ze kontaktiral in kolikor sem razumel imajo prodajo le tistih velikih kolutov in prodajajo na debelo tako, da tp zal odpade, bom jim pa se enkrat napisal mail mogoce se me pa usmilijo Very Happy

Edit:

Nic ne bo, le prodaja na debelo Sad
Premaknjeno: Pet 24. Avg 2012 20:43.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani