A je še kdo opazil da ne teži več za call forwarding? Jaz sem to opazil danes ... in sicer na omrežju Mobitel.
LP,
Miha
| Call forwarding | |||||
A je še kdo opazil da ne teži več za call forwarding? Jaz sem to opazil danes ... in sicer na omrežju Mobitel.
LP, Miha |
|||||
Res je, tudi pri meni tega ni vec
|
|||||
Ja... to je od iOS 4.3 beta 3 verzije naprej.
|
|||||
kak fajn
|
|||||
Od iOS4.3 je izginilo
_________________ It was love at first touch! |
|||||
Zanimivo, sploh nisem opazil. Opozorilo sem tako preziral, da nisem opazil razlike
|
|||||
hmja, tudi na 4.2.1 tega ni vec
|
|||||
Če imaš simobil ja |
|||||
Še prej pa se je ta zoprnost enostavno rešila s tem, da si se preko SMS-a odjavil od storitve, ki te obvešča, kdo te je klical, ko nisi bil dosegljiv
|
|||||
A kdo mogoče ve,če imaš to v iphonu simobilovo kartico in če vklopiš call forwarding,in če potem daš ven simobil kartico,pa vstaviš mobitel brez da bi izklopil call forwarding ali bo sam od sebe deloval ?
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Call forwarding je definiran v centrali... in ne na telefonu... Torej, ce bos to isto kartico premaknil v drug telefon, bo preusmeritev se vedno delovala na drugem telefonu... Ce bos pa v isti iPhone dal drugo kartico, pa je odvisno, kako imas nastavljeno na tej kartici ...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |