Mobitel "caplja" zadaj, ker nima UMTS900... Ravno UMTS900 je "krivec", da na podezelju zadeve delujejo bolje... Je seveda potrebno imeti mobilnik, ki se zan povezati preko UMTS900...
| Zakaj Iphona ni pri Mobitelu? | |||||
Mobitel "caplja" zadaj, ker nima UMTS900... Ravno UMTS900 je "krivec", da na podezelju zadeve delujejo bolje... Je seveda potrebno imeti mobilnik, ki se zan povezati preko UMTS900...
|
|||||
@gpc17 👍👏
_________________ |
|||||
No shit, če je jedi master...spremljam mobile.si odkar so nekateri še po jajcih skakal, tako da... Nekaj pa dam kot + pri mobitelu, kdaj je že imel video pogovor, medtem ko si apple zasluge pobira popolnoma zase. revolucionarno my ass _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
js bi sam povedu da sem doma v šempetru v savinjski dolini in sem en mesec pri S! in moram reči da mam boljši signal.
razn če gremo v kake rovte ane. |
|||||
Tole bi pa zelo rad videl kakšne slike pokritosti signala, si mislim da je konkurenca kar precej zadaj, simobil, tusmobil,.. Aha sem dobil: http://www.mobilna-telefonija.com/pokritost/umts/ Simobil se počasi približuje, primorska, severno primorska, zelo slabo.. Kamr greš kam notri je že jeba, že z gsm signalom:) |
|||||
Al nej že kdo pove zakaj ni iPhone a pri Mobitelu
al pa spremenite ime teme. Že tri liste analiz o pokritosti berem ??? _________________ Gotterdammerung |
|||||
Enostavno zato, ker se niso uspeli pogoditi z Apple-om in ker ima Si.mobil zadaj se velikega partnerja oz. je lastnik Telekom Austria Group, ki je hkrati lastnik Avstrijskega A1 in se nekaj drugih Evropskih operaterjev... ali je to tako tezko razumet... Med temami o pokritosti najdes med drugim tudi odgovor na svoja vprasanja... samo vse je treba prebrati... |
|||||
Ha, sej jest sem prebral in tud razumel, ampak v temi se vam pa še kar dogaja.
To vam sporočam. _________________ Gotterdammerung |
|||||
u pogajalec je tu
Sej pa je že na prvi pogled jasno, da je applu popolnoma vseeno za nek mobitel iz slovenije in njihovi želja prodati, ne vem... 10k enot telefona. Razumeš zdaj? Simobil je pač v boljšem položaju zaradi partnerstva (avstrija telekom), kjer je iphone na voljo in ni bil takšen problem telekomu tistih par kosov "potisniti" še partnerju in se dogovoriti z applom (simobil se sam zagotovo ne bi, kot ne mobitel). |
|||||
to so bedarije.
prodajalcem je v interesu čimveč telefonov prodat. če je to 10k, je pa to 10k |
|||||
Res se je zašlo s teme
lp _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
@potrčko
a ti pa še kr zares odgovarjaš (odgovor je sicer pravilen), a ne vidiš, da se je tema sfižila že na prvi strani. Zdej grem pa še js na net kkšno globoko misel o Mobitelu poiskat, da bom konkurenčen. _________________ Gotterdammerung |
|||||
Se vidi kak je applu to v intersu, zato že od prvega dne uživamo slo jezik na iNapravah. |
|||||
Da stopim v bran Tušmobilu. Težek prehod zaradi govoric kot je slabo omrežje itd. sem kasneje doživel kot najboljšo odločitev. Ne samo, da imam odličen HSDPA signal v mestih, kjer se gibam. Tudi na podeželju v Prekmurju, Kozjansko, Primorska se je odrezal odlično. Recimo tam, kjer sem na mobilniku z M omrežjem 2 črtici na edge je bilo to pri Tušu 4. Edino, kjer sem bil razočaran je bilo na Dolenjskem, vendar tam so imeli v celoti signal le Simobilovci.
|
|||||
Malo me bega naslov te teme. A ni : zakaj Iphona ni pri mobitelu?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |