Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Macbook Pro ali Air za študenta arhitekture
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.08.2012 11:29:07
Re: Macbook Pro ali Air za študenta arhitekture
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
skika je napisal/a:
Mislim, da avtor teme ne išče moraliziranja o tem ali je imeti Aira za študij upravičeno ali ne.

ah sej ves tocno kaj sem mislu no, itak se ne mislem zdej spuscat v debate ...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 16.08.2012 14:30:14
Re: Macbook Pro ali Air za študenta arhitekture
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mogoče še moje mnenje glede na to da je večina študija arhitekture za mano.
Sam ti priporočam da odmisliš laptopa, in si zaenkrat raje vzameš dober desktop z kvalitetnim monitorjom. Nivo produktivnosti je večji, in glede na to da sem se sam specializiral za vizualizacije, ti povem da razen za postprodukcijo sam v laptopu ne vidim uporabe.

V prvem letniku študija sem se mučil na prenosniku, kasneje pa sem presedlal da kvalitetno desktop mašino.
Za denar ki ga boš odštel za macbooka dobiš res kvaliteten workstation ki ti bo lahko služil čez daljše obdobje študija, in ti bo omogočal marsikaj več.

V prvem letniku seminarsko delo še ni vezano na prenosnike (v večni seminarjev te sploh potrebni), macbook ti bo pa služil bolj ali manj samo za kazat se po faksu.

Da se me nebo narobe razumelo, v nobeni meri ne kritiziram macbookov, trenutno sam težko pričakujem svojo novo retino, a sem le mnenja da posameznik poseže po takem računalniku ko to lahko upraviči, oziroma ko ti je le ta vir dohodka.
Po drugi strani, pa je to le moje mnenje in seveda če si ga lahko privoščiš, zakaj pa ne Smile

Ti pa vseeno priporočam kvalitetno po meri sestavljeno mašino, saj za ta denar dobiš mašino z močnim procesorjem, ali celo dvema, obilico rama in profesionalno grafično kartico za CAD programe Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani