Jabuk
Stave
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.08.2012 16:38:51
Stave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!
Vem,da tale forum mogoče res ni najboljša izbira za tale vprašanja,pa bom vseeno vprašal. Vprašanja so povezana s stavami.
Na kateri šport največkrat stavite?
Kateri šport se vam zdi najbolj zanesljiv za stavljenje?
Kolikokrat ponavadi vplačate?
Kolikšni so vaši dobitki?
Ste pri stavah v minus ali plusu?
Ste bolj rizični oz. stavite na večje kvote ali pa ste bolj na "ziher",torej na manjše kvote in favorite?

Razmišljal sem,da bi poskusil še s sistemskimi stavami,zato bi prosil kakšnega strokovnjaka oz. nekoga,ki se bolje spozna na te zadeve,da bi mi malo več povedal o tej vrsti stav,ali se splača,in ni mi jasno,kako se izračuna dobitek pri sistemskih stavah. Npr. igram sistem 4/8. Ali to pomeni,da bom moral samo pravilno napovedati 4 teme izmed osmih in bom že dobil ali kako?
Hvala za pomoč in lep dan še naprej
Timotej
Jablanator

Jablanator

Kraj: ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.08.2012 17:07:40
Re: Stave
Stave so en velik riziko, uzem si pet let, dokončej faks pa boš mel do 65 leta zagotovljeno mesečno rento 1300€ +

Very Happy s samimi dobrimi nameni govorim Very Happy

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.08.2012 17:16:16
Jaz ponavadi stavim drugod,ne slovenske strani,kjer so za malenkost boljše kvote,pa ponavadi na kvoto okoli 2 dam 10€,torej vplačilo 10,izplačilo 20,(stavim single)pa ponavadi zadenem dve od treh stav,torej imam 30€ vplačila,40€ izplačila,10€ profita,mesečno (ponavadi stavim vsak dan trikrat) 300€,kar je kar lep dodatek Very Happy so sicer manjša nihanja (mesečno gledano),ampak to - + 50€ ,tako da zaenkrat lepo shajam Wink nisem tisti ki izpolni listek do konca,pa upa da bo kljub skoraj 0,0% zadel in si bo kupil nov avto Very Happy

Nazadnje urejal/a Kingdom Sre 08. Avg 2012 17:27; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.08.2012 17:25:22
Kingdom je napisal/a:
Jaz ponavadi stavim drugod,ne slovenske strani,kjer so za malenkost boljše kvote,pa ponavadi na kvoto okoli 2 dam 10€,torej vplačilo 10,izplačilo 20,(stavim single)pa ponavadi zadenem dve od treh stav,torej imam 30€ vplačila,40€ izplačila,10€ profita,mesečno (ponavadi stavim vsak dan trikrat) 300€,kar je kar lep dodatek Very Happy so sicer manjša nihanja (mesečno gledano),ampak to - + 50€ ,tako da zaenkrat lepo shajam Wink nisem tisti ki izpolni listek do konca,pa upa da bo kljub skoraj 0,0% zadel in si bo kupil nov avto Very Happy

Pozabil si napisati "ki" Wink
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 09.08.2012 08:10:10
Citiram iz foruma eetaq:
Citiram:
Vem,da tale forum mogoče res ni najboljša izbira za tale vprašanja,pa bom vseeno vprašal. Vprašanja so povezana s stavami. Hvaležen bom za vsako pomoč
Na kateri šport največkrat stavite?
Kateri šport se vam zdi najbolj zanesljiv za stavljenje?
Kolikokrat ponavadi vplačate?
Kolikšni so vaši dobitki?
Ste pri stavah v minus ali plusu?
Ste bolj rizični oz. stavite na večje kvote ali pa ste bolj na "ziher",torej na manjše kvote in favorite?

Razmišljal sem,da bi poskusil še s sistemskimi stavami,zato bi prosil kakšnega strokovnjaka oz. nekoga,ki se bolje spozna na te zadeve,da bi mi malo več povedal o tej vrsti stav,ali se splača,in ni mi jasno,kako se izračuna dobitek pri sistemskih stavah. Npr. igram sistem 4/8. Ali to pomeni,da bom moral samo pravilno napovedati 4 teme izmed osmih in bom že dobil ali kako?
Hvala za pomoč

Laughing
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani