Ahaha ko šiša totega Jobsa. Pravi da je izumil revolucionarni telefon. Se strinjam z njim. Revolucionarno je to da sem ga po nakupu drugi dan neso nazaj v trgovino ker nisem mogo telefonirat z njim normalno (kar je osnovna funkcija telefona), potem pa je še bil 2x na servisu. Jeah Jobs that is really revolutionary
Ahaha ko šiša totega Jobsa. Pravi da je izumil revolucionarni telefon. Se strinjam z njim. Revolucionarno je to da sem ga po nakupu drugi dan neso nazaj v trgovino ker nisem mogo telefonirat z njim normalno (kar je osnovna funkcija telefona), potem pa je še bil 2x na servisu. Jeah Jobs that is really revolutionary
Smola pač…je pa potrebno iphone aktivirat ja če želiš klicati… itd.…🙊🙊
Dokumenta pa ne bo nihče komentiral?
Meni se zdi zanimivo kakšno analizo so naredili. Glede tega jim dam en velik plus. So imeli pa seveda bolj klavrno osnovo že v začetku.
Sem prečekiral... sej ni to načeloma nič novega, pač potrditev, da so samsung aparati DEJANSKO direktna kopija iPhone-a (touchwiz+začetni dizajn geleksi serije)
Nazadnje urejal/a lakai Sre 08. Avg 2012 13:00; skupaj popravljeno 1 krat
haahaah looool le epic trolll xDDDDDDddd congratzz man bravo ;DDDDDDdd
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.