ZTE mf60 uFi in T-Mobile Hr - Ne dela!
|
Stevie Jabuk
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 04.08.2012 17:05:05 ZTE mf60 uFi in T-Mobile Hr - Ne dela! |
|
Imam ZTE mf60 uFi, ki sem ga do zdaj uporabljal le na Mobitelu. Sedaj na Hrvaškem pa sem vstavil Simpa sim od T-mobile, vpisal prave nastavitve ampak uFi mi ves čas javlja Disconnected in se ne poveže na internet.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Hvala
Lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 05.08.2012 09:40:35 Re: ZTE mf60 uFi in T-Mobile Hr - Ne dela! |
|
Posredujem ti moj odgovor, ki sem ga napisal nekomu drugemu s podobnimi težavami.
Najprej pojdi v nastavitve WAN Connection in spremeni WAN Connection Mode na Manual in odklopi napravo iz omrežja. Nato pojdi v Settings -> APN Settings in spremeni APN Setting v Auto APN in klikni na Set default. Nato po želji vrneš nastavitev WAN Connection na Always ON. Sedaj ti bo naprava prevzela avtomatsko nastavitve iz SIM kartice, ne glede na operaterja in ne rabiš ničesar sam vpisovat.
Lp,
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 05.08.2012 10:26:12 Re: ZTE mf60 uFi in T-Mobile Hr - Ne dela! |
|
Sem uredil.
Najprej sem moral dat simko v telefon in opraviti en klic na katerokoli številko. Tako sem aktiviral račun. Potem pa sem upošteval tvoje navodilo in sedaj vse dela. Hvala
|
 |