Povečanje diska na iPad-u | |||||
Kot sem rekel uradna varjanta. Trenutno je še v garanciji. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Uradno in neuradno negre (vgradit); oz. vgradit sigurno gre samo je ekonomska katastrofa, stavim da ti ga kje pri applu povečajo iz 16 na 64gb za kakšnih 500-600e. Prodaš, daš 50-80e zraven in kupiš večjega. (mimogrede, kupujem še en ipad ![]() Sicer pa kaj pri hudiču imaš na napravi, da ti 16gb ne zadošča? Imam 4s 32gb, na katerem imam res vse (tut okol 100 albumov) pa mam 25gb polnega, tričetrt tega pa na padu itak ne rabim, tam imam kakšnih 8gb, pa še od tega imam kake 3gb "posiljenega" materiala, ki ga sploh ne uporabljam, ipad je bolj za štorklanje po safariju, gmail, FB, maili, kakšen špil, kak kul videospot hit poletja, kakšnih 100 najljubših komadov, to pa je vseskupaj niti 3gb, tako da res nevem kaj pri hudiču imaš naloženo ![]() Prodaj, kupi 64gb in imej 40gb placa neprestano ![]() _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |