A je možno kupovat musko preko itunsa v sloveniji????
| iTunes Store v Slo????? | |||||
A je možno kupovat musko preko itunsa v sloveniji????
|
|||||
Ja, preko gift cardov ali če ti uspe s karticami zmdenrat.
|
|||||
Kakšni pa so te gift cardi????
|
|||||
|
|||||
|
|||||
Imam eno vprrašanje! Da bi se registriral v iTunes store potrebuješ viso ali mastercard za račun. Kaj imate vsi V ali M, ker kolikor jaz vem moreš imeti mesečne prilive, katerih pa jaz nimam. A lahko to rešiš še kako drugače???
Lp |
|||||
Pri opciji "plačilno sredstvo" daš pač NONE in potem loadaš zadeve, ki so free
|
|||||
Aha pa je to zadovoljivo za iPhone, če daš NONE?
|
|||||
jp ..
it works fine samo kupovat pač ne boš moral, oz. te bo iTunes povprašal če bi rad spremenil način plačila ... |
|||||
Kje pa lahko zbereš none? Jaz če si hočem ustvarit računa v iTunes store mi ne ponudi te možnosti...
_________________ Lp Bench |
|||||
Tudi meni ne ponudi none!
|
|||||
To ti samo ponudi v primeru da imaš Gift Card. |
|||||
Zanimivo ..
Jst lahko izbiram med Master-jem, Viso, American Expressom in pa None .. Works fine to me |
|||||
men tud dela, dam sam none in je.
|
|||||
A na slovenskem Itunes store?
|
|||||
Ja meni na slovenskem ne da možnosti none. No vsaj zdi se mi da na slovenskem, saj vse piše v slovenščini
|
|||||
|
|||||
V bistvu se moraš prijavit na US store z ameriškim naslovom, tam sem opazila to opcijo.
|
|||||
Ja Rauby, meni enako! Torej potrebuješ eno od kartic, vprašanje je samo kako jo dobit
|
|||||
...zanimivo jaz mam pa viso pa me noce logirat v slo tunesu,ali ima se kdo te probleme(probavam ze cel teden
...no ker ni slo drugace sem se prijavil na ameriskega brez kreditne,tam si lahko lovdam free ostalo kar je placljivo ne gre |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |