Jabuk
Matura 2012 - Vpogled v maturitetno polo in strokovna pomoč
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.07.2012 13:08:51
Matura 2012 - Vpogled v maturitetno polo in strokovna pomoč
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljene maturantke, maturanti!

Tudi letos se bomo podali na lov za maturitetnimi točkami. Kot vsako leto bom tudi seveda letos v naslednjih dneh, tednih, ko boste dobili datum za vpoglede in ugovore, pomagal vsem maturantom poiskati tistih nekaj točk ali procentov, ki ste jih izgubili, z njimi niste zadoovljni ali pa če vam je ravno nekaj procentov zmanjkalo do pozitivne ocene.

Sem profesor ang. in nem. j. že 9 let, letos sem spet na voljo na lov za točkami na Republiškem izpitnem centru. Moje dejanje je humanitarne narave, saj se zavedam pomembnosti študija in prihodnosti naše države. Lani sem pomagal 31 dijakinjam/dijakom in vsem sem našel v povprečju 6-7 točk (v nekaterih primerih celo 12 točk), tako da so vsi naredili maturo in je njihov ugovor bil uspešen. Ocenjevalci so pogosto površni in mnogi mislijo, da je rezultat mature, ki ga dobijo, objektiven in dokončen. V resnici pa ni tako. V vsaki poli se najdejo napake, saj so ocenjevalci zgolj ljudje z napakami (čeravno nenamernimi). Napak pri ocenjevalcih je na žalost ogromno.

Vsi, ki rabite mojo pomoč pri iskanju točk, me lahko kontaktirate na szabo77@gmail.com ali pokličete na 041 949 897 in se vidimo v Ljubljani na RICu.

Gremo v akcijo!

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 16.07.2012 15:22:25
Re: Matura 2012 - Vpogled v maturitetno polo in strokovna po
Pohvalno, se obstajajo taki ljudje, ki radi pomaga(jo/mo).
Moja matura je sicer ze nekaj let mimo, a je tudi meni zmanjkalo nekaj tock in sem potem s pomocjo profesroja najdel manjkajoce tocke. Ni pa bilo lahko najti cloveka ki je bil pripravljen priti z menoj.

Lp
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 20.07.2014 21:37:38
Re: Matura 2012 - Vpogled v maturitetno polo in strokovna po
Pozdravljeni,

tudi letos ponujam strokovno pomoč pri iskanju točk in sestavljanju strokovnega ugovora.
V Ljubljani bom ves teden, in sicer od 21. do 25.7.2014.

Interesenti me kontaktirajte na:
szabo77@gmail.com
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani