Da.
| Aktivacija iphona (t-mobile) | |||||
Da.
_________________ |
|||||
Hvala, hvala obema
|
|||||
Odvisno. Če je že odklenjen s strani ponudnika storitev (torej Tmobile), potem bo delalo TAKOJ, če pa si imela gor SW odklep, potem bo tudi tokrat potreben SW odklep.
Pri tem ti bo pomagal Ultrasnow, ki ga boš (če je tako, kot sem zapisal) naložila preko Cydia-e (ki jo dobiš z jailbreakom). _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Torej če mi ne bo delala moja kartica kaj potem naredim? Kako si to naložim oz aktiviram?
|
|||||
Kot že rečeno: najprej JB, če ne najde omrežja, potem pridobiš program Cydia, ki ima okono tole:
Zaženeš, počakaš da se naloži in mislim, da bo tudi kakšen update, use opraviš in pod Search poiščeš ključno besedo: Ultrasnow. Naložiš in je. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hvala ti. Jutri sporočim kako se je izteklo
|
|||||
Hvala vam, vse sem zrihtala
|
|||||
Nice
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sestra je danes kupila iphone 4, vendar je zaklenjen na t-mobil omrežje. Kaj lahko naredi da ga bo lahko uporabljala? verzija 5.0.1
|
|||||
Kateri baseband oz. modem firmware? Potrebujemo več podatkov ..
Opcija 1: ultrasn0w Opcija 2: Gevey SIM Opcija 3: drugič naj kupi tovarniško odklenjen iphone, pa bo manj dela .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Keteri t-mobile?
Tukaj maš za uk ugoden tovarniški odklep https://www.gsmunlockonline.co.uk//index.php |
|||||
Neox ...si preizkusil ta odklep, ali poznaš koga, ki ga je?
|
|||||
Enak telefon kot zgoraj uporabnica annja.
Telefon je trenutno neaktiviran. Niti nevem kater ios je nalozen? Kaj lahko storim? Rabim v vsakem primeru t-mobile kartico za aktivirat al si lahko s cim prej pripravim aktiviran ios? |
|||||
odkupim t-mobile kartico |
|||||
Nima noben odgovora za moje zgornje vprasanje?
|
|||||
Lahko si ga pred aktviras z custom ipsw, nekaj naretih mas na spletu ali pa si ga sam naredi. Iclarified bbo tvoj prijatelj.
|
|||||
pa potem delujejo tudi push obvestila? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |