| Call Failed, No Service | |||||
v prejšnjih treh dneh se mi je spet zgodilo, da je bil skoraj vsak klic prekinjen. Se mi je pa to dogajalo po celi Ljubljani. Je mogoče imel simobil kakšne težave? Ker je bilo nevzdržno. Danes pa so vsi klici potekali brez težav.
|
|||||
Tudi pri meni se pojavljajo podobne težave že od februarja naprej in sicer po sistemu toplo hladno. Nekaj časa zadeva dela brez težav, potem pa pridejo dnevi, ko prekine skoraj vsak klic. Naj še omenim, da na dan ogromno pretelefoniram (vsaj 4-5h)...in me te stvari včasih pošteno znervirajo, vendar zaenkrat še nisem dobil nobene pametne razlage s strani simobila.
|
|||||
se morem pridružiti tvoji izkušnji, meni sicer nekaj časa sploh ni bilo ne duha ne sluha o call failed, potem pa pridejo dnevi ko vsak klic prekine.
|
|||||
Apple bi rekel it's not a bug, it's a feature
|
|||||
žalostno je, da se simobil vedno izgovarja, da oni pa češ nimajo nikoli napak. Tudi za škisovo so rekli, da je njihovo omrežje čisto okej, pa vsi vemo kako je bilo...
|
|||||
tudi pri meni callF en tedn nič sem že reku evo končno včeraj so pa kr padal skoraj vsak klic dones tud vsak drugi klic wtf! Sej nisem več pameten
|
|||||
Call failed sem nazadnje doživel na Škisovi ..
Jst si resnično ne predstavljam kako bi bilo, če bi Facetime omogočal Apple v iOS 6.0? Bi Simobil naredil posebno omrežje Simobil iPhone? Ker mislim da ne bi šlo čez .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz mam od včeraj dalje po tri call faile zapored in zmeraj na isti lokaciji, drugje deluje bp. Lokacija Slomškov Trg Mb. Zdaj sem v univerzitetni knjižnici, kjer imam zmeraj 3g omrežje in sem opazil, da mi je spremenilo na Edge. Izklopim in ponovno vklopim 3g in traja več kot minuto, da mi iz no service spremeni v 3g in to samo dve črtici, za dobro minuto je že na Edge 5 črtic.
Nazadnje urejal/a iDejanP Pet 08. Jun 2012 10:52; skupaj popravljeno 3 krat |
|||||
kdaj si pa že vidu koga videoklic delat _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Jaz sem v univerzitetni knjižnici poizkusil prek Edota facetime, ker me je zanimalo, če bo zadeva tekoče delovala, saj je bila oseba B 52km oddaljena od mene. |
|||||
Zdajle ponovno deluje na 3g ![]() |
|||||
možno, da ga simobil spet kaj serje.
|
|||||
Obcasno se pojavi "NO SERVICE", potem spet deluje okej, in tako vsak mesec kdaj
Obcasno se zgodi med klicem da naenkrat prekine in pise CALL FAILED , ceprav je signal vec ali manj poln... Dogaja pa se na pri vseh operaterjih, ni samo pri Simobil, tudi na Tusmobil in Mobitel. |
|||||
čudno da pri vseh operaterjih… mogoče je pa zrel za servis?? Ali pa si na takem področju,kjer je signal problem(pokritost) _________________ |
|||||
Dobro, tako bom rekel da bos razumel
Jaz imam Simobil omrezje, telefon je kupljen v prosti prodaji v UK. 1. sodelavec ima Mobitel omrezje, telefon kupljen na simobilu. 2. sodelavec ima Tusmobil omrezje, telefon kupljen v prosti prodaji v italiji. V vec primerov se je zgodilo da se obcasno zgodi NO SERVICE, ali pa pri klicu Call failed. Call failed se je dogajal tudi ko je samo 2G vkljucen, tako da ni bil 3G in bi preklopilo med 3Gna2G. Vsi trije telefoni so iphone 4s, ios 5.1.1 , moj je jailbrekana, druga dva nista. Imel sem priliko doziveti tudi Call failed v omrezjih kot so T-mobile HR, T-mobile AT, kjer je vedno samo 2G vkljucen brez podatkov. Dvomim da so vsi trije telefoni zreli za servis, ker sodec po komentarjih na raznih iphone forumih, ima dosti oseb probleme z NO SERVICE in Call Failed anomalijo. Enostavno se mi zdi da je iphone neki polprodukt in da se malo našalimo, za dobro delovanje bi rabil iElektriko, iBaznoPostajo |
|||||
to je vse res o tem se je tudi mnogo govorilo ampak jaz na 4S se še nisem srečal z call failedom,operater mobitel… sem pa doživel na 5.1 2No service,ki pa se nekako po clean restoru ni več pojavil.zaenkrat… da nebom prehiter
_________________ |
|||||
Ma to ti je tko , ko imas nek polprodukt aka iphone Ko imas vkljucen 3G, izracunava med 2G in 3G signalom, in kar naenkrat se poveze recimo na 3G ki je drasticno nizek signal (1 crtica) in potem drzi povezavo na to bazno celico tako dolgo dokler mu ne zmanjka tega signala in zacne iskat ponovno signal in preklopi na 2G ki je mocnejsi v tem trenutku. |
|||||
žal me kaj drugega ne zanima… _________________ |
|||||
Danes sredi Kopra 10x call failed iz simola na mobitel imel sem edge!!!!
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
smatraj to funkcijo kot dodatek pri iphone;)) |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |