Jabuk
garancija Se zgodi
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.07.2008 06:59:30
garancija Se zgodi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo,

zanima me vaše mnenje, a vzet garancijo Se zgodi za 3 leta ali več. Ponujajo jo v Big Bangu (3 ali 6 let) in v Istyle (3, 4 ali 5 let), za drugje ne vem. V obeh trgovinaih so mi rekli, da je bolj smiselno vzet za tri leta, ker je potem itak treba že računalnik menjat oz. da če pri prenosniku že kaj crkne, crkne v prvem letu.

Moje mnenje je sicer drugačno - računalnik s tako konfiguracijo bi mojim potrebam zadoščal sigurno 5 let (zdejšnji je star tam nekje pa ga bom menjal preprosto zato, ker si želim meka).

Kakšno je vaše mnenje?

lp Igor
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 22.07.2008 08:06:44
Odvisno za kaj ga bos uporabljal. Vcasih so racunalnike delali za 5let, danes se delajo tako, da jih vsake 2 leti moras zamenjat...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 22.07.2008 08:30:26
Re: garancija Se zgodi
igorz je napisal/a:
Živjo,

zanima me vaše mnenje, a vzet garancijo Se zgodi za 3 leta ali več. Ponujajo jo v Big Bangu (3 ali 6 let) in v Istyle (3, 4 ali 5 let), za drugje ne vem. V obeh trgovinaih so mi rekli, da je bolj smiselno vzet za tri leta, ker je potem itak treba že računalnik menjat oz. da če pri prenosniku že kaj crkne, crkne v prvem letu.

Moje mnenje je sicer drugačno - računalnik s tako konfiguracijo bi mojim potrebam zadoščal sigurno 5 let (zdejšnji je star tam nekje pa ga bom menjal preprosto zato, ker si želim meka).

Kakšno je vaše mnenje?

lp Igor

hja sam sem imel applecare (rač kupljen v USA) in moram reči da mi je prisla prav, Po enem letu so se mi na zaslonu začele pojavljati bele lise, pa še superdrive me je začel j... (ni sprejemal DVDjev).

Odnesel na servis in so mi zrihtal Very Happy tako da ob nakupu novega računalnika bom sam zihr vzel podaljšano garancijo Very Happy

lp Avi
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.07.2008 09:24:49
Re: garancija Se zgodi
igorz je napisal/a:
Živjo,

Kakšno je vaše mnenje?

lp Igor

jst sm vzel za 6 let garancijo v big bangu pomoje je bol tko.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 22.07.2008 10:15:17
Tudi če vzameš za 6 let je fajn, lahko po 4 letih lažje in dražje prodaš prenosnik z garancijo Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 22.07.2008 11:01:41
Ker se večina stvari pri kompjuterju zgodi v 1. letu, se mi zdi "Se zgodi" podaljšana garancija čisto nesmiselna ... se pa javim, če se mi bo kaj sesulo po 13 mesecih Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani