lp
Pinlo Slice 3 Black | |||||
lp |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
![]() |
|||||
Mora bit cisto stisnjen. Z reklamacijo bos dobil novega... |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ |
|||||
![]() |
|||||
Zanima me kako je z to reklamacijo? lp |
|||||
![]() |
|||||
Tudi sam se ravno danes prejel enega in se lepo prilega. Kontaktiraj jih preko maila,kako fotko prilimaj zraven… sigurno pa ti bodo stvar zamenjali. _________________ |
|||||
![]() |
|||||
![]() http://www.digital-life.si/index.php z rumenim pred tem nisem imel težav.👋 Nazadnje urejal/a iDavid4 Sre 27. Jun 2012 15:39; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
![]() |
|||||
Pa se je tudi na tem pojavil ta problem.. Zgleda je cela serija zanič ( clear ) .. Ne naročvat clear.. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Skupaj: 14.95€ Dostava (Pošta Slovenije d.d.): 2.10€ DDV 20.00%: 2.84€ Skupaj: 17.05€ _________________ |
|||||
![]() |
|||||
Se mi zdi da je ispot. V 1. Nadstropju city parka. So edini applovi prodajalci... |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Ok, tnx za info. |
|||||
![]() |
|||||
Mislim da mas ti problem v tem da ti vratca za sim štrlijo malo ven istokot meni in ti zato ne paše ovitek kot bi moral. pri meni je blo isto pri ultra slim bumperju. Preveri najprej to. Nazadnje urejal/a sasoz Čet 28. Jun 2012 06:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 14, 15, 16 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |