http://www.desoft.si/Default.aspx
lp
milans
| Pirati :) | |||||
|
|||||
Spet kradejo slo jezik
|
|||||
@hasko23: jst ti na srce polagam, da se mau zmigaš, kar se tiče tvojega prevoda ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
A ni cena nekam cudna? Glede na to, da je se bluetooh tipkovnica s coverjem.
To da je jb itak vemo, samo me pa zanima kero ukradeno navigacijo gor nabasejo! |
|||||
Marsikaj je tu sumljivega. Ta firma je lani imela 500€ bruto prometa ... ?!
|
|||||
kje si pa to videl? še enkrat malo bolje poglej Čisti prihodki od prodaje: 170.804 EUR Poslovni izid obračunskega obdobja: 150.617 EUR _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Pri vsej tej stvari me moti edino naša inšpekcija ki tako zavzeto lovi črne kopije Microsofta in mastno oglobi kršitelje, domače intelektualne lastnine pa ne zna ali noče zaščititi seveda vzroka drugke kot v financiranju multinacionalk določenim.... ne vidim
|
|||||
Soimenjak...meni gre najbolj v nos že RTV prispevek, ker ga hočeš-nočeš MORAŠ plačati...za koji k****?
_________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Pa še SLO navigacijo dobiš zraven gratis... @Hasko23: Zdej je pa res hudič šalo vzel. Treba v akcijo kot pravi Puck0.... ![]() |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |