| Elgato EyeTV 200 | ||||||||
|
Kje v sloveniji kupiti?
|
|||||||
|
oz. EyeTV USB
|
|||||||
|
hm Algato prodaja za $169 (30.570,71 SIT) in EPL 44.582,40 SIT. Razumno.
še kje ceneje!? |
|||||||
<dl&rt;<dt&rt;sebastijan je napisal:</dt&rt;<dd&rt;hm Algato prodaja za $169 (30.570,71 SIT) in EPL 44.582,40 SIT. Razumno.
še kje ceneje!?</dd&rt;</dl&rt; To maš ceno za EyeTV USB, ki deluje sam na USB 1.1 in boš mel zlo slabo kvaliteto. Če že kupuješ, kup EyeTV 200. EPL ma sam to zadevo. V Avstriji stane mogoče 8 jurjev manj kot pr EPL. |
||||||||
|
EyeTV 200 je malce predrag ... Elgato prodaja za $329 (59.513,40 SIT) in EPL ...
Potem je bolje kupiti sam TV =) |
|||||||
|
Elgato EyeTV 200 prodaja EPL za 93.657,00 SIT.
Vsekakor za moje potrebe bolje kupiti TV =) |
|||||||
<dl&rt;<dt&rt;sebastijan je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Elgato EyeTV 200 prodaja EPL za 93.657,00 SIT.
Vsekakor za moje potrebe bolje kupiti TV =)</dd&rt;</dl&rt; Odvisn Pa z EyeTV maš dejansko še rekorder zravn |
||||||||
Mislim, da boste skoraj vsi (med drugim tudi jaz) veseli te novice. ATI izdela poceni TV tuner za 149$, Elgato pa priskrbi programsko opremo. Pa je Mac fan sit in denarnica cela.
|
||||||||
Zaenkrat je US only. Upam, da ne bo tko tud ostalo. V EU bo ziher čez 200 evrov. Okol 245, tkol kot je bil EyeTV USB.
|
||||||||
Huh, slučajno vidim EyeTV temo pa me zanima nekaj.
Kateri EyeTV je pravi, da bi lahko igral Xbox 360 iMac pa bi služil kot monitor (ker jih je več in nevem kateri)? Pa kje se da kupit. Hvala. |
||||||||
|
kupy si pinnacle pctv hybrid for mac in boš lahko počel ravno to kar želiš. pa omenjen izdelek je lažje dobavljiv v slo kot eyeTV:)
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |