Na tusmobilu se da za 970e brez vezave dobiti iphone 4S 16GB ... toliko v vednost
na paketu Brezmejnih 2000 pride 570e ce se vezes za 24 mesecev
pa naj bi bili odklenjeni
| Tušmobil in iPhone 4S | |||||
Na tusmobilu se da za 970e brez vezave dobiti iphone 4S 16GB ... toliko v vednost
na paketu Brezmejnih 2000 pride 570e ce se vezes za 24 mesecev pa naj bi bili odklenjeni |
|||||
Huh,... Zasoljene cene,... ZELO zasoljene,...
|
|||||
Jao in potem jih oni mislijo prodat za 970 eur? So pa talenti ja
|
|||||
sej je folk kupoval navadno 4ko tudi za priblizen tak denar v harvery normanu ali big bangu ... tko da mislim da se bo najdu folk ki ga bo kupil jest sem upal da bo ene 300e ob vezavi tko kot prejsni model sam je ocitno prevroca roba da bi spustili ceno |
|||||
Zakaj bi kupil pri njih v prosti prodaji za 970 eur,... Ce je pri Si.Mobilu 630 v prosti prodaji ?!?!?! Prav tako odklenjen za vsa omrezja,...
|
|||||
Verjamem, da se kdo najde, ki bo kupil ampak nevem zakaj bi kdo telefon preplacal za 340 eur... Pomojem ljudje nisi tako "nori".
|
|||||
zato ker takrat ne bo vec CAR ko ga bo dobil na simobilu:) |
|||||
ja zi enmu k se ne da cakat bo rajs preplacal kot pa mal pocakal..vse se najde
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
ampak lani so se pri tušmobilu lahko prodajali za tako ceno, saj jih je simobil začel prodajati komaj letos junija. Letos jim zaradi simobila ne bo prodaja šla tako dobro kot lani
|
|||||
Imajo to prednost, da jih ocitno imajo na zalogi... Si.mobil jih pa nima In so tudi taki, ki jim cisto vseeno, koliko stane... samo, da ga lahko kupijo... po moznosti preko firme |
|||||
Počasi je moj galaxy s začel pešati :S slab signal ,gps nedeluje itd...in sem študiral če bi vzel iphone 4s pri tušmobilu in bi ga mesečno odplačeval na paketu free 20 ampak gledam na tušmobil strani in vidim da jih sploh ni gor?
Ali jih sploh prodajajo? Lp |
|||||
Tušmobil nima več v prodaji iPhonov (že od meseca maja). |
|||||
dobro hvala
|
|||||
Če se ne motim sem par dni nazaj videl reklamo za 4s od tušmobila.
|
|||||
Nimajo jih več v ponudbi od meseca maja Nazadnje urejal/a iDejanP Sre 20. Jun 2012 16:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
imaš jih pa tukaj http://www.mobisvet.si/index.php?page=shop.browse&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=56&lang=sl |
|||||
Aja potem je blo to to |
|||||
@GPC17 Mogoče si pa za iPada videl komršl |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |