Jabuk
Novi Airport Express 2012
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.06.2012 08:52:03
Novi Airport Express 2012
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A se ve kdaj bo na voljo pri nas??
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 13.06.2012 09:55:20
Re: Novi Airport Express 2012
Pozdrav. Tudi mene zanima kdaj bo na voljo.

Pa imam še vprašanje:Doma imam SINOPE router/modem od Siola. Brezžično omrežje imam preko sinope. Lovi tako tako, vendar mi povzroča probleme s stabilnostjo linije še posebaj ko dam password na omrežje. Kot router je bolj katastrofa.
Zanimam se za nakup novega airport express, pa me zanima ali ima zadeva dovolj dometa za pokrit celo hišo (2 štuka). Zanimiva mi je predvsem opcija wireless tiskanja in airplay, zato sem gledal expressa.

Mnenja, izkušnje dobrodošle. Hvala
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.06.2012 10:15:01
Tej routerji od siola so kar so, garantirat ne morem da bo pokritost tako dobra kot želiš, bo pa boljša. Kar se tiče tistega s passwordom, to je normalno da se poslabša, na vseh routerjih wireless z enkripcijo ima manj dometa oz. slabši signal kot brez.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 13.06.2012 10:20:26
bassista je napisal/a:
Pozdrav. Tudi mene zanima kdaj bo na voljo.

Pa imam še vprašanje:Doma imam SINOPE router/modem od Siola. Brezžično omrežje imam preko sinope. Lovi tako tako, vendar mi povzroča probleme s stabilnostjo linije še posebaj ko dam password na omrežje. Kot router je bolj katastrofa.
Zanimam se za nakup novega airport express, pa me zanima ali ima zadeva dovolj dometa za pokrit celo hišo (2 štuka). Zanimiva mi je predvsem opcija wireless tiskanja in airplay, zato sem gledal expressa.

Mnenja, izkušnje dobrodošle. Hvala

jaz imam doma airport extreme pa moram reci da nisem zadovoljen z pokritostjo. Router imam v dnevni sobi i ko grem v računališko sobo katera je dve sobi stran i ko zaprem vsa vrata se signal zgubi ( ga ni ). Vse je v istem nadstropju. Da ne govorim eno nadstropje nižje, samo direk soba spodaj nad sobo v kateri je router lovi omrežje.
Moje izkušnje z airport extreme so zelo slabe, za tak denar bi moral signal loviti dosti bolje.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 13.06.2012 10:30:29
S tem da računaj da nov express ima tudi N ki lovi precej boljše kot b/g. Poleg tega pa ima tudi 5ghz frekvenco. Tako da bi moral loviti bolje kot njegov predhodnik. Tudi izgleda boljši Very Happy

Jaz bi ga vsekakor rad testiral.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 13.06.2012 11:28:40
Sem imel Airport Extreem in ga prodal - za tako ceno mi še Time Machine preko USB ni delal kot mora...sedaj zopet laufa stari dobri Linksys na wirelessu, za požarni zid in routinge pa skrbi stari dobri Astaro...edino kar pa res pogrešam je guest access. Smile

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani