| Nateg pri nakupu (bolha) | |||||
Men se zdi da jst nikol nisem napisala "z" ..
|
|||||
Joj. Spet smo tam Pa ti rabis v bistvu nov ekran za ipad 3 ali kako? |
|||||
Sem spregledal, da je bil Grizli @Grizli kriza če se s tamalo ne znaš rokovat |
|||||
Sem sam pokomentirala! Jst se vedno objokujem mojo cvetoco jabko:) cveti m i, lahk notr pokukam,pa se mal poducim kak noter stvri zgledajo,super zadeva..ej zaenkrat vse dela, razn ce bi mogl delat se bols? Kaj jst vem..men se zdi da je trenutno vse bp, razen odstopajocga stekla..se prav vidi da je ekspertno prlepu trakce..
|
|||||
Ne kompliciraj prvo policaje, če te ne bodo dosegli da ti vrne denar pa bi jaz sel do njega in mu pojasnil da takole nebo nategoval in da vrne denar
_________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
Moji kazalci so začel kazat, da se "cb vezija3 rc" z vami igra. Ifjunouvadajmsejen.
Ker še kr napleta, nasveti ga pa ne zanimajo. _________________ Gotterdammerung |
|||||
Pa ti slucajno ves kolk stane tisti tvoj drug nacin? Hint: 400 eur je drobiž. Ga bo verjetno že prej poklicala, povedala v čem je težava, mogoče pa gre skozi, če ne pa po bolj uradni poti. Obvezno print oglasa plavim nest oz. kar bodo želeli. Še vedno se jih lahko pokliče za nasvet, saj ne grizejo. |
|||||
..tut posnetka strani ne najdem
. Tak da bo mogl it brez..probat ni greh kr zgubit tak nimam nic vec |
|||||
Mark,klicala sem ga ze ko sem se vozlA domov...pa ga vprasala ce je blo to kdaj skup lepljeno kr je ciiiist mal odstopalo na enem robu... Pol pa se isti vecer parkrat, trije smsi, nic..tak da mislim da se bom z njim bol slabo kej menla..
|
|||||
Opa sekret ejdžent. |
|||||
Priporočam, da se tema zapre, ker jo nasveti itak ne zanimajo oziroma je že nekako sprejela pri sebi, da bo obdržala ta ipad.
Če bi imela resne namene bi že prvi dan/večer šla do prodajalca in se razkurla. Vsaj jaz bi, saj nažalost zame 400 eur ni drobiž tako kot za nekatere. Sigurno pa nebi par dni na forumah pisal kaj naj naredim in kak sem se zajebal in da zdaj je kaj je pa take fore. Se vidi da nimaš nobenega moškega v hiši ker ne vem kak dolgo bi en to prenašal... |
|||||
Saj zato je pa ta način zadnji k bi se ga poslužu. Sam policija bogve kok bo naredila.. Z lepo besedo pa danes žal negre ker je folk preveč pokvarjen... ja tema je pa bv ker tople vode naumo odkril, opcije se pa itak vejo Lp, pa upam da ti rata rešt situacijo in dobit keš nazaj kakorkol že _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
Sicko: odstopa vedno bolj.. Jutr bo pomoje pogled v notranjost mozn z vseh stirih strani.. Sploh nism vedla da se da to kr tak menjat, to sm pol "brihtna glava" nasla na googlu...kretenu sm pa se verjela na zacetku ko sva govorila.. Lej nevem,nekak si ne predstavlas da ti lahk edn takle v fris laze zraven pa deluje totalno prijazno in iskreno.. Nasla sem posnetke drugih oglasov, user name mam,bolhi tut poslala mail ampak pomoje dvomim da bo kdo kaj odpisoval tak da jih jutri zjutraj kontaktiram preko telefona,da vidim kaj se da narest ,pol pa takoj naslednja postaja policija.. Zdej se pa tut men ne da vec o tem debatirat,ker se vrtimo v krogu..javim ko (ce) kaj zrihtam. Lp pa hvala vsem
|
|||||
Pa je kdo pomislil da zna bit težava pri dokazovanju povzročitelja poškodbe? Kot sem razumel na oglasu ni bila opisana oz. na fotografiji vidna nobena poškodba oz. pomankljivost, način prodaje rabljene robe gre pa vedno po sistemu videno-kupljeno.
Se pravi, tudi če bo prodajalec trdil da je prodal brezhiben produkt in da ga je kupec spravil v stanje v kakršnem je, kdo mu lahko dokaže drugače? Beseda kupca proti prodajalcu ... Skratka, dvomim da bo v tem primeru policija kaj pomagala ... (pa ne ker ne bi hotela, ampak ker v tem primeru nima nikakršne trdne osnove za ukrepanje). Moje skromno mnenje ... (seveda pa držim pesti da se zadeva uredi kot se šika) |
|||||
Oj! Na bolhi se nobeden ne javi,tako da sem sla direktno na policijsko..tomson, tvoj odgovor jih je skoraj citiral
Tipa se poskusim zdle enkrat poklicat, ampak mislim da tut tule ne bo haska..tud ce se mi javi mi sam od sebe verjetno ne bo rekel okej,ti dam pa denar nazaj..nekak je on v boljsi poziciji kot jst..kes ma, jst pa cvetocga japcka.. |
|||||
|
|||||
Takle mamo...sej kriva sm pa cist sama..draga sola
|
|||||
Dej že kontakteri Oncopa za nasvet, pa dej popraut.
Nehi safr zganjat pa jamrat na temo polcije, Bolhe pa nateguna. Je kar je, popravilo x€ in uporabljaj izdelek. Sej je smisel v temu, da boš lahko uporabljala kar si kupila, ane. _________________ Gotterdammerung |
|||||
Sem ga ze..menda bo tapravi glede na njegove zadnje objave... Ocnop ne oncop, right?
|
|||||
LIPSUS LANGUE 2 X ))))
okoli obrnjen PONČO - brez ostrešja _________________ Gotterdammerung |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |