Kako uporabljati WiFi? | |||
Vpis ročnih nastavitev pa tudi ni trivialna zadeva, če se vsaj malo ne spoznaš v mreže. Poizkusi ročno vnesti podatke z naslednjimi vrednostmi: Možnost 1: IP: 192.168.1.20 Netmask: 255.255.255.0 Gateway (GW oz. router): 192.168.1.1 Možnost 2: IP: 192.168.0.20 Netmask: 255.255.255.0 Gateway (GW oz. router): 192.168.0.1 Možnost 3: IP: 192.168.2.20 Netmask: 255.255.255.0 Gateway (GW oz. router): 192.168.2.1 Pri IP je zadnja številka lahko poljubna med >= 2 in <= 250, prve tri (ločene s piko) pa morajo biti enake. _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||
![]() |
|||
Moral sem podatke vpisati ročno. Pomoje je bil problem, ker iPad ni razpoznal kriptiranja, ki ga uporablja moj router (AES WPA-PSK). Ko sem ročno izbral kriptiranje in vpisal par IPjev (pomoje samo gateway), je začelo vse normalno delat. |
|||
![]() |
|||
imam problem, da pri mojem Ipad 3 WI-Fi, dela vse ok in imam router Sinope568+ R3 Home Gateway Zaplete se samo kadar želim lokalizirati in mi vedno kaže en naslov v Grčiji in to neglede katero aplikacijo uporabljam! Sem poskusila z resetiranjem nastavitev a ni nič pomagalo. A mi kdo zna pomagat prosim? Najlepša Vam hvala za pomoč v naprej ![]() |
|||
![]() |
|||
lahko probaš tko da vneseš tvoj mac address routerja oz naprave ki se povezuje v internet, pa pozicioniraš tvojo lokacijo.. več navodil imaš na strani sami. http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php |
|||
![]() |
|||
A je to sploh mogoče!! Noro!!!! Sem poskusila in sem dobila mojo lokacijo ter vnesla MAC ipada. Sem dobila mail potrditve. Kaj pa zdaj? Tam pravi, da rabi lahko tudi en teden. In kaj potem? Dejstvo je, da bi rada, da bi zadeva delovala povsod kamor grem. Nekaj sem prebrala, da bi lahko bil kriv router in mi pride na misel a je moj router mogoče izdelan v Grčiji??? Čisto zmešalo se mi bo! ![]() |
|||
![]() |
|||
THE ENTERED MAC ADDRESS CAN NOT BE ADDED TO THE SYSTEM AS IT HAS BEEN DETERMINED TO BE IN THE QUARANTINE CLASS OF ACCESS POINTS THAT ARE INELIGIBLE FOR POSITIONING PURPOSES. IF YOU FEEL THIS IS IN ERROR, PLEASE CONTACT SUPPORT@SKYHOOKWIRELESS.COM Kaj zdaj? ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lokacijo ne dobi iz MAC naslova ampak iz ip naslova....če imaš težave samo doma se obrni še ne opreaterja naj ti oni nastavijo router. _________________ saj ni res pa je ![]() iPhone 6 Space Gray 64 GB iPad Air 2 128 GB Cellular MacBook Pro with touch bar |
|||
![]() |
|||
hhsk aha...sem sledila navodilom in sprašuje po mac naslovu in potem pobereš en programček, ki ti pove pravi mac naslov in pravi, da moraš tistega vnest. Ne sprašuje po IP naslovu routerja. newpad tega še nisem poskusila, ker praktično živimo proč od vsega... še sosedov nimamo ahahahah Edino kar lahko poskusim je, da grem v mesto in pogledam če potem potegne kakšno free povezavo. Glede IP naslova, sem istega mnenja. Sicer pa, sem pogledala preko iptools in mi lepo zazna, da sem v sloveniji. Pač napiše Ljubljana in ne kjer sem zares, a vsaj zadene državo. Tudi če naredim SPEEDTEST mi lepo puščica pokaže mojo natančno lokacijo na zemljevidu Slovenije. Torej to pomeni, da moj router sporoča pravilne podatke in seveda KAJ NAJ ZDAJ?? Hja, prvo moram preverit v mestu. Če tudi tam ni nič je nekaj narobe z Ipadom! |
|||
![]() |
|||
_________________ saj ni res pa je ![]() iPhone 6 Space Gray 64 GB iPad Air 2 128 GB Cellular MacBook Pro with touch bar |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() _________________ saj ni res pa je ![]() iPhone 6 Space Gray 64 GB iPad Air 2 128 GB Cellular MacBook Pro with touch bar |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |